Viikkokysely: Kuinka paljon koko digi-tv-hässäkkä ärsyttää?

Viime kerralla kyseltiin Lempiehdokastanne USAn seuraavaksi presidentiksi. 1574 äänen perusteella Obama on teidän suosikkinne. Tai siis ainakin enemmistön suosikki. Onko enemmistön valta aina demokraattista, siitä en tiedä. Saa nähdä miten kampanjat edistyvät rapakon takana. Toivottavasti pian otetaan puheeksi nais-/miesseikkailut ja pilven polttaminen.

 • Barack Obama – 70% äänistä
 • Hillary Clinton – 20% äänistä
 • John McCain – 7% äänistä
 • Mike Huckabee – 3% äänistä

Viikkokysely: Kuinka paljon koko digi-tv-hässäkkä ärsyttää?

Tällä viikolla (ja kenties hieman pidempäänkin) ihmetellään digitelevisiota.

Kuinka paljon koko digi-tv-hässäkkä ärsyttää?
Näytä tulokset
Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 3.67/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1TheMagician
  says:

  Mua ainakin vituttaa, kun ei Ylen kanavia voi katsoa tämän

  http://uk.youtube.com/watch?v=CxM38C1cz-c

  sekä

  http://uk.youtube.com/watch?v=T2LcgoZniMA

  tämän takia, joten joudun lataamaan kaiken Ylen ohjelmiston internetistä.

 2. Vote -1 Vote +1DigiDigi
  says:

  Siis ei Digi hommassa mitääs vikaa sinänsä ollut. Se vaan toteutettiin väärällä tavalla, väärään aikaan ja keskeneräisellä tekniikalla. Sehän että televisiokuva tuli digitaalisoitumaan on hyvä asia MUTTA suomi oli tässä hommassa koekaniini ja YLE keksi käyttää “epästandardia” tekniikkaa. Olisi vaan kannattanut siirtyä suoraan HD resoluutioisiin lähetyksiin, myös antenni verkossa. Kohta ostetaan taas uudet boksit. Ja siis se että tekstit eivät näy on TODELLA paha moka. Miksi maahantuojat/kauppiaat eivät voi tarkistaa laitteiden toimivuutta??? MIKSI!!!

 3. Vote -1 Vote +1Se yksi tyyppi
  says:

  Muuten pelle hermanni oli äitini koulu toveri…

 4. Vote -1 Vote +1Diaz\
  says:

  Nohnoh, digiboksien ongelmista valittavat eniten ne, ketkä ostavat halvinta paskaa. Voihan se olla, että 50e boksissa kaikki kusee, mutta kuka pakottaa ostamaan halvinta mahdollista?

  Itsellä on ollu vuodesta 2001, jolloin siis DVB-lähetykset alkoivat, niin sisäänrakennetulla digivirittimellä ja kahdella conax-kortinlukijalla varustettu Finluxin kuvaputkitöllö. Ja kyllä muuten pelittää perkeleen hyvin vieläkin EPG:tä myöten. Voittaa monet nykytelkkarit -ja boksit, vaikkei siinä kiintolevyä tietenkään ole.

  Ja harvoin sitä kuulee positiivista sanaa digitelevisio-tekniikasta. Harvoinpa tyytyväiset asiakkaat ilmaisevat asiaansa, vaan nimenomaan eniten äänessä ovat ne, jotka ovat kohdanneet teknisiä vaikeuksia, joko boksin takia tai sitten he eivät vain jaksa sitä manuskaa lukea. Kyllähän se manuska pitäisi suomeksikin olla skrivattu, mutta kyllä täytyy melkoinen juntti olla jos ei englantia sen vertaa ymmärrä.

  Kiitos.

 5. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Eikös homma ollut juuri niin päin että yle on ainut joka tekee kaiken stantardin mukaan, ja ongelmat aiheutuvat siitä että laitevalmistajat eivät noudata stantardia. Tekstitykset, joiden kanssa minulla ei ole muuten ollut ikinä mitään ongelmaa, joista kuitenkin suurin kohu nousi, ovat täysin stantardin mukaan toteutettu. Laitteen valmistajan, eikä ylen vika jos ei tekstiä saa näkyviin. Itselläni siis pelkkää hyvää sanottavaa digistä. Auttoipa minuakin hankkimaan pari ylimääräistä kymppiä mummojen, naapurien ja tuttujen bokseja asentaessa ja vääriä kytkentöjä sekä asetuksi korjatessa..

 6. “Nohnoh, digiboksien ongelmista valittavat eniten ne, ketkä ostavat halvinta paskaa. Voihan se olla, että 50e boksissa kaikki kusee, mutta kuka pakottaa ostamaan halvinta mahdollista?”

  Se nyt on vaan niin, että täällä Suomessa halvankin tuotteen pitää toimia. Parasta mahdollista kuvaa taikka hienoja lisäominaisuuksia halvoissa bokseissa ei ole, mutta tekstityksen ne lupaavat näyttävänsä. Ei tämä Handanin paska ainakaan näytä. Vähän väliä jää alarivi pois.

 7. Mikä hässäkkä? Ei mitään ongelmia missään vaiheessa.

 8. Vote -1 Vote +1neutri
  says:

  Ostin ensimmäisen tallentavan digiboksini vuonna 2004, ja siitä lähtien se on toiminut aivan loistavasti, tekstityksineen kaikkineen.

  En todella jaksa ymmärtää ihmisten valitusta.

 9. Vote -1 Vote +1Siron
  says:

  Joutu jääväämään itteni. Sanoin viimevuonna jo luvan irti, kun huomasin helposti menevän yli 2 viikkoakin, että tulee edes mieleen vilasta, että mitä sieltä telkusta tulisi, joten kiikutin tallentavan digiboxini vanhemmille makkariin ja nyt katellaan sillointällöin areenasta uutiset ja pelastajat subin streamina. Tosin pelastajiakaan en kattoisi, jos se pitäisi televisiosta katella, vaikka tallentava boxi olisikin, kun yhden ohjelman takia jaksa mitään tallennuksia laitella.

 10. Vote -1 Vote +1Diaz\
  says:

  “Se nyt on vaan niin, että täällä Suomessa halvankin tuotteen pitää toimia. Parasta mahdollista kuvaa taikka hienoja lisäominaisuuksia halvoissa bokseissa ei ole, mutta tekstityksen ne lupaavat näyttävänsä. Ei tämä Handanin paska ainakaan näytä. Vähän väliä jää alarivi pois.”

  Metafora: Mitä odotat kun ostat lidlistä halvimman mahdollisen suklaapatukan. Hyvää makuako?

  Eli tosiasia on se että halpa ei ole koskaan hyvää. Luulisi ihmisten sen jo oppineen. Ja jos varoitetaan että 50e boksit eivät kestä, niin miksi he sitten ostavat asenteella “Kyllä sen täytyy kestää kun Suomessa myydään”?

 11. Vote -1 Vote +1cameli
  says:

  Viikkoon ei ole telkku näkynyt, enkä ole sitä kyllä kaivannutkaan yhtään. Ainoastaan aamuisin ennen töihinlähtöä voisi tillottaa huomenta soomea, mutta netti ajaa saman asian.

  Ostan digiboxin sitten kun tallentavien hinnat tippuu alle 200€:n

 12. Vote -1 Vote +1höps
  says:

  Kaupan ja kapitalismin, kasvottomien pääomienkasvattajien juonittelua. Diaz\ tapaiset asiakkaat ovat niitä parhaita uhreja, jotka mitään kyseenalaistamatta ostavat aina kalleinta ja uutta. Digiboksien kanssa on ideana myydä sama laatikko moneen kertaan, ensin laatikkoina, sitten televisioina, vielä erikseen kaapeliin ja antenniin… Hops, sitten pitääkin olla taas HDpoksia, että mainokset näkyy. Siinähän rahojanne revitte mutta sietäis taas miettiä kaiken tarkoitusta/järkevyyttä! PS. huom. sarkasmi ;)

 13. Niin sitä vaan joutuu ostamaan uusia laitteita tekniikan kehittyessä, jos mielii pysyä mukana. Aika itsestäänselvää, joten erikoista että jotkut tekevät siitä näin suuren ongelman itselleen.

  Miksi pitäisi kyseenalaistaa se kalleimman ja uuden ostaminen jos siihen on varaa? Kallein on laadultaan parasta ja uusin kehittyneintä, vaikka köyhät muuta yrittäisivätkin itselleen perustella. Ja jotta ei tarvitsisi kadehtia, niin voin paljastaa että en minäkään mikään rikas ole.

 14. Vote -1 Vote +1kirjava-
  says:

  Turha siitä HD:stä mitään on marista. Kun nämä päätökset digitekniikkaan siirtymisestä tehtiin, 1080p sun muut termit liikkuivat vaan Sonyn ja Samsungin ideakoreissa. Yleinen luulo on, että päätökset tehtiin silloin kun digihype alkoi, mutta oikeasti asioista päätettiin KAUAN aikaa sitten.

  Jos HD:tä välttämättä tuntee tarvitsevansa (niinkuin minä ;) ), niin ostaa sitte nihan erilliset laitteet sitä varten. Talouteni kaikkiin kolmeen digiboxiinkin olen todella tyytyväinen. Tosin asun kaapelissa, jossa teksitysongelmia on tunntetusti ollut paljon vähemmän.

 15. Vote -1 Vote +1DigiDigi
  says:

  Eka boksi tuli hommattua pari vuotta sitte ja mikää ei muka toiminu, mutta antennin vaihon jälkee on toiminu iha moitteettomasti tähä päivää asti. Ihmiset urputtaa suurimmaks osaks ihan turhasta, kyllä ne tekstitykset näkyy ja jos ei näy ni ei kyseisessä ohjelmassa ole tekstityksiä. Tältäki kaikelta älämölöltä kyllä selvittäis jos anaalilla lähetettäis vaikka ylen kanavat. Eipähä tarttis vanhusten valittaa.

 16. Vote -1 Vote +1Jeremiah
  says:

  Henk. koht. digi ärsyttää/ärsytti, boksi ei aluks lähteny toimimaan heikon signaalin takia jolloin piti ostaa jälleen yks ylimääränen mötikkä vahvistamaan… mutta työntekijänä kodinkonekaupassa vaan voi hymyillä kun kuluttajat pakon edessä tulee ostamaan bokseja ja rahaa tulee..

  Hermannille propsit =)

 17. Vote -1 Vote +1joo
  says:

  en voi koskaan vastata näihin kyselyihin ku oon muka jo vastannu, vaikka en kyllä oo

 18. Vote -1 Vote +1Alistaja @£@
  says:

  Joo-o ärsyttäähän se ;P MuUT VOISKO JOKU KERTOO HYVÄN CHATTI SIVUN ???

 19. Vote -1 Vote +1Alistaja @£@
  says:

  Tai voihan täski chattaa niinkun old school stylee :p

 20. Vote -1 Vote +1JuiPPi
  says:

  Alistaja

 21. Vote -1 Vote +1JuiPPi
  says:

  OOT PARAS.COOM !

 22. Vote -1 Vote +1Runettaja/Gunittaja
  says:

  JEE !! ALISTAJAN KOMMENTIT ON PARHAITA KUULKAA POITSUTT

 23. Vote -1 Vote +1ärrimurri
  says:

  Toteutus haisee, äänestin lompakollani 8)

 24. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Digi digi, Hoodee, hoodee…olisipa hoodeedigi hoodeedigi

Speak Your Mind

*