Toys4Boys 2008 messuraportti

toy4boys-056.jpg

Viime viikonloppuna järjestettiin Helsingin Wanhassa satamassa järjestyksessään toiset Toy4Boys messut. Myös Hilavitkutin.com oli messualueella paikalla ottamassa selvää, mitä uutta messuilla oli tänä vuonna tarjolla. Tässä tiivis, kuvapainotteinen raportti messujen kiinnostavimmista uutuuksista.

audi_r8.jpg
Tunnetuista automerkeistä messuilla olivat paikalla Audi, sekä Mini. Audi esitteli tavallisempien automallien ohella superautoansa Audi R8:aa, kun Minin uutuutena paikalla oli perusmallia kookkaammilla takapenkeillä varustettu farmarimallinen Mini Clubman.

xbox_rock_band.jpg

Pelikonsolivalmistajista ainoana paikalla edustettuna oli Microsoft, Xbox 360 konsolillaan. Xbox oli kymmenine pelipisteineen myöskin ehdottomasti messujen suurin näytteilleasettaja. Suurimpana uutuutena Xbox -osastolla oli viimein syksyllä Eurooppaankin saapuva Rock Band -peli. Peliä oli messuilla mukana promoamassa joukko julkisuuden henkilöitä, joiden kanssa halukkaiden oli mahdollista päästä lavalle jammailemaan.

pulju_net_darth_vader.jpg

Kotimaista Gadget-kaupoista paikalla oli ainoana edustettuna Pulju.net. Pulju oli varustautunut myöskin messujen näytteilleasettajista selvästi parhailla turvajärjestelyillä. Pulju.net osastoa vartioi nimittäin Tähtien sodasta tuttu pahan akseli.

Edellisten lisäksi messuilla oli edustettuna mm. hifiä, kameramerkkejä, kaksipyöräisiä, Apple, Segway, Roomba jo koko joukko pienempiä tuotemerkkejä. Mitään varsinaisia maailman uutuuksia pienillä messuilla ei tietenkään esitelty, mutta kyllähän tuolla mielikseen vietti sunnuntaisen iltapäivän. Kameran muistikortille tallentui messuilla kierrellessä myöskin jonkin verran videoita, eikä brosyyripussukkakaan jäänyt ihan tyhjäksi. Kunhan nämä saadaan purettua, niin muutama messuihin liittyvä juttu on vielä luvassa Hilavitkuttimeen tässä lähipäivinä.

Lisää tietoa messuilta löytyy myös mm. Sami Laakkosen Tekniikanihmelapsi.com -blogista.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 4.18/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1FitZ
  says:

  perhana ko ois päässy tonne…:(

 2. Vote -1 Vote +1keksijä
  says:

  niin

 3. Vote -1 Vote +1squido
  says:

  sanoppa muuta… vähän ottaa nuppiin ku ei oikein päässy rovaniemelta asti tonne

 4. Vote -1 Vote +1Jardd
  says:

  TOnne olis tehny kyl mieli mennä. Hittolainen vaan ku oli muuta menoa :(

 5. Vote -1 Vote +1FomBaTTi
  says:

  Olin tuolla !!!!!!!! Vähä tuolla oli kivaa ;P Oliko kukaan muu ??

 6. Vote -1 Vote +1Jeppe
  says:

  Käytiin lauantaina pienellä porukalla paikalla pyörimässä. Hiljaista oli – tiskien molemmin puolin sillä näytteilleasettajiakaan ei paikalla juuri ollut. Paljon hiljaisempi kuin viime vuonna muutenkin. Sähkörumpusettejä oli kiva kokeilla ja paukutella, sekä sitä jotain uutta RAY:n rahapeliä. Muuten joutui toteamaan paikan hiljaiseksi ja lähdettyä pois…

  Jos nämä pidetään vielä ensi vuonnakin, tuskin tulee enää mentyä :/

 7. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  m’ oon c3po

 8. mun isä osti mullke kauko ohjattavan ja kävin kattomas autoja

Trackbacks

 1. [...] viikonlopun Toys4Boys messuilla oli mukana myöskin organisaatio nimeltään Pääkaupunkiseudun pienoisautoilijat, jotka [...]

Speak Your Mind

*