Quantum Sleeper on luodinkestävä sänky-turvahuone

Quantum Sleeper on luodinkestävä sänky-turvahuone

Pelkäätkö terroristeja ja ydinsotaa? Quantum Sleeper on sängyn ympärille rakennettu saferoom eli turvahuone, johon voi mennä suojaan biokemiallista terrorismia, luonnonkatastrofia, kidnappaajia tai ahdistelijoita. Ominaisuuksiin kuuluu mm. luodinkestävä suojarakenne, ilmansuodatus, ohjauspaneeli, kaksipuoleinen peili, jonka takaa voi tarkkailla, liike-, happi- sekä savusensorit, kännykkä, lyhytaaltoradio, ilma- ja vesitiivis eristys, akun backup ja wc. Perusmalli kustantaa $135000. Kauniita ja turvallisia unia!

Lähde: www.qsleeper.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Alkaa kyllä mennä älyttömyyksiin tämä ihmisten pelko ja sen hyväksikäyttö/lietsominen. Ei tämä maailma niin älyttömän vaarallinen ole, saatiko ole muuttunut viimeisen kahden kymmenen vuoden aikana vaarallisemmaksi. Ja vaikka olisikin, niin ei sitä elämästä voi oikein nauttia jos pelkää kaikkea koko ajan.

 2. Pelätään parasta ja toivotaan pahinta.

 3. uiui tommoinen pitää hankkia. Missäköhän se wc on? tyynyn alla?

 4. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Eiköhän ole niin että terroristi jaksaa väijyä petin nurkalla hiukan kauemmin kuin kukaan pystyy piilottelemaan sisällä. Vessakin tulee jo yli, kun terroristit pitävät vahtivuoroja pari päivää. Apua ei saa kutsuttua, kun laitos blokkaa kännykän (mikähän idea siinäkin on?)

 5. Vote -1 Vote +1ugi
  says:

  “Eiköhän ole niin että terroristi jaksaa väijyä petin nurkalla hiukan kauemmin kuin kukaan pystyy piilottelemaan sisällä. Vessakin tulee jo yli, kun terroristit pitävät vahtivuoroja pari päivää. Apua ei saa kutsuttua, kun laitos blokkaa kännykän (mikähän idea siinäkin on?)”

  Eikös tuossa sanottu että ominaisuuksiin kuuluu kännykkä? Näin nopeasti ajatellen luulisi sen myös toivan :)

 6. Kova saa kyllä pelko olla että tuollaisen hankkii. Ja mitä sitten jos hädän hetkellä ei ehtisikään tuonne piiloon? Varmuuden vuoksi siellä pitäisi olla koko ajan.

 7. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Ohhoh.. Ajatuskatko “kännykkä, lyhytaaltoradio, ilma- ja vesitiivis eristys” -> Käsitin että säiliö on eristetty kännyaalloilta ja lyhyiltä radioaalloilta.. No mitä pienistä..

 8. Saattaisi ahtaanpaikankammo iskeä tuollaisessa..

 9. Vote -1 Vote +1Kekkonen
  says:

  Amerikanhömppöilyä….

 10. Olisihan se aika mellevää herätä aamulla, aukaista sänky ja huomata että koko ympäröivä kaupunki onkin yön aikana muuttunut säteilyerämaaksi.

 11. Vote -1 Vote +1esko
  says:

  eikö tämä ole ollut jo täällä… vai oliko se sittenkin ohgizmossa. :

 12. Vote -1 Vote +1none
  says:

  Eiköhän tuo sänky oo puolisolta suojautumista varten :D

 13. Vote -1 Vote +1Sparda
  says:

  Hauskaa on kyllä näiden vanhempienkin uutisten selailu. Mitään pahempaa maailmanloppua en pelkää, mutta tuo huussi tekee kyllä höskästä hankkimisen arvoisen. Ei enää silmät ristissä hoipertelua öisille tarpeille.

 14. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  FALLOUT 3

 15. Vote -1 Vote +1Nimetön2
  says:

  “FALLOUT 3″
  totta!

 16. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  vitu apinat uskotte nyt sit tähänki, kattokaa tota kuvaa pölöt.

 17. Vote -1 Vote +1fertilesoil
  says:

  tollasen vois ostaa :D :D ainakin olis turvallista

Speak Your Mind

*