New Yorkissa vanhoista metrovaunuista tulee kalojen hotelleja

New Yorkissa vanhoista metrovaunuista tulee kalojen hotelleja

Ensimmäinen ajatus päästä eroon vanhoista metrovaunuista ei liene upottaa niitä mereen. New Yorkissä näin on kuitenkin tehty jo 666 vaunulle. New Jerseyn edustalle tiputellut vaunut muuttuvat meren pohjassa kalojen asunnoiksi kuin muoviset laivanhylyt akvaariossa. Nämä keinotekoiset riutat todellakin parantavat kalojen oloja meren pohjassa.

Pitäisiköhän Suomenlahdelle harkita samanlaista operaatiota. Voisi vaan ottaa ideaksi akvaariosta sen kuplivan sukeltajan, ja toteuttaa suurikokoisen sellaisen patsaan Helsingin edustalle meren pohjaan, niin tulisi happea lisää veteen.

Lähde: www.nytimes.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Vaikka juttu onkin vanha niin ehkä se on monille hilavitkuttimen nuoremmille lukijoille ihka uutta, Ruotsalaiset ovat tässäkin suhteessa olleet edelläkävijöitä he kun jo 60-luvulla upottivat tuhansia autoja Itämereen.

 2. +1 Vote -1 Vote +1Nauraja
  says:

  Jos heität roskan mereen sanomatta mitään saat aktivistit ja kaikki kimppuusi. Mutta jos heität roskan mereen ja sanot kalat tykkää tästä niin kaikki taputtavat sinulle. 8D

 3. -1 Vote -1 Vote +1Hevari
  says:

  \m/ O_o \m/ 666 vaunua merenpohjassa! \m/ O_o \m/

 4. Vote -1 Vote +1Kollikatti
  says:

  Discoveryltähän tuli juttua kun Kanadassa upottivat lentokoneen. Toki sieltä oli imutettu kaiken maailman nesteet pois ennen upotusta. Laivoja olivat upottaneet ennenkin ja 10 vuotta sitten upotettuun laivaan oli muuttanut jos jonkinlaista merenelävää.

 5. +1 Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Niin. Ruotsalaisethan aloittivat itse asiassa jutun jo 1600-luvulla Vasa-laivallaan.

 6. 666 :o

 7. Niin siis tuonko takia sitten myös MS Estonia ja Titanic upotettiin?

 8. Vote -1 Vote +1zimo
  says:

  Aika saatanan monta vaunua upotettu :P

 9. Vote -1 Vote +1ytty
  says:

  nykytiede todistit ettei 666 olekkaan pahoilaisen numero. tiede lehdessä oli aukeaman juttu. en muista mikä luku se oli. joku 548

 10. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  “nykytiede todistit ettei 666 olekkaan pahoilaisen numero. tiede lehdessä oli aukeaman juttu. en muista mikä luku se oli. joku 548″

  Ei se mitään ole todistanut on myös “todistettu” että se olisi 616 ei ole tärkeää mitä todistetaan vaan mitä lukua pidetään sinä lukuna?

 11. Vote -1 Vote +1bbnykis
  says:

  http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=11462066

  Taitaa olla samanlaista typeryyttä ku 70-luvulla.

Speak Your Mind

*