WiiMan supersankarin voima on Nintendo Wiin ohjaimena toimiminen

wiiman_supersankari.jpg

Joillekin konsolipelaaminen kolahtaa kovemmin ja eri tavalla, kuin muille. Tällä kertaa ryhmä Nintendo Wiin ystäviä on keksinyt, että nintendo Wii ohjaimen voisi ommella supersankaripuvun sisälle, jolloin pukua päällään pitävä henkilö muuttuu kertaheitolla yhdeksi suureksi peliohjaimeksi. Puvun omistaja on nimennyt itsensä WiiManiksi ja kiertää pelikonsolitapahtumissa puku päällä yleisöä viihdyttäen. Voi vain kuvitella, kuinka rankkaa vaikkapa Wii tenniksen pelaileminen on, kun “maila oletkin sinä”. Hakkaa varmasti kunnonkohennusvälineenä ainakin Nintendo Wii Fit steppilaudan.

Sankarimme kotisivu löytyy osoitteesta wiimansuperhero.blogspot.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 arviota, keskiarvo: 3.92/5)

Comments

 1. No hakkaa ja hakkaa Wii Fitin, vetäkääpä tällä tavalla niin näette hakkaako: http://blip.tv/file/855444

 2. Vote -1 Vote +1joku pohjantähden alta
  says:

  läskikin näköjään saatiin liikkumaan!!!

 3. -1 Vote -1 Vote +1heh
  says:

  Älkää vain sanoko, että tuo pallero on jokin teistä? Lähinnä huvitti ajatus, että vaikka sitä kuinka juostaan ja liikutaan, niin läskiä kertyy ja kertyy. Tämä ei ainakaan ollut positiivista eli en jatkossakaan retkahda mihinkään wiihin, joka on siis niin turha laite(heilutetaan keppiä, vain jotain minipelejä, laitteen tehot surkeat ymym.) Onneksi ostin ps3:sen joka on tulevaisuutta jo tänään(ainakin verrattuna wiihin, boxista puhumattakaan). Sillä onnistuu sinilevyjen katsominen ja vielä laitteista parhaiten, koska uudet päivitykset ovat paljon helpommin saatavilla siihen kuin pelkkään sinilevy soittimeen.

Speak Your Mind

*