FBI tuo markkinoille kokoontaitettavan maastopyörän

fbi-develop-full-size-folding-bicycle-onyerbike.jpg

Folding Bike Innovations eli FBI on valtaamassa Australian maastopyörämarkkinoita Onyerbike-nimellä. Esimerkiksi Hawk-mallin 26-tuumaiset, 6-pinnaisia vanteet ovat magnesiumseosta. Alumiinirunko taittuu puolesta välistä kokoon, jolloin pyörä mahtuu pienempäänkin tilaan. Painoa tällä mallilla on 15,8kg ja hintaa 1200 euroa.

Paketti ei taida kuitenkaan olla ihan loppuun asti mietitty. Samaan aikaan kun mainoslauseissa puhutaan “Dual Purpose On or Off Road” -pyörästä, joka “kokoontaitettuna on mukava tyylikäs ja turvallinen ajaa melkein millä maastolla tahansa”, sanotaan sopimuksen pienessä präntissä että “takuu ei ole voimassa, jos pyörä on ollut off-road-ajossa”.

Lähteet: www.treehugger.com, www.onyerbike.com.au

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 3.64/5)

Comments

 1. “FBI” :D D Aika typerä tuo takuu juttu. :o Mutta mistä ne sen tietää missä on ajelty? ;)

 2. Vote -1 Vote +1Diaz\
  says:

  No kaupunkifillariksi menevä.

 3. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  parempi ostaa 800 eurolla kunnon maastopyörä ja sit 100e sotkan taitettava polkupyörä. Paljon parempi kompromissi kuin tuo ja rahaa jää vielä hellasärön pyöräänkin

 4. Vote -1 Vote +1mickoin
  says:

  itsellä 2 kappaleita noita sotkan jippo-pyöriä… toimii kaupungissa kuin häkä. renkaat voisivat olla vähän isommat esim 24″ kun noilla 20″ joutuu vispaamaan aikalailla jos haluaa pysyä kavereiden isorenkaisten perässä.

 5. tässäpä poijjaat kunnon mankeli
  http://www.konaworld.com/08_heiheisupreme_w.htm

  tuota on kuolattu jo kauan ja näyttää siltä että kuolaaminen ei lopu vähään aikaan ellei työnantaja lähde hankkeeseen korottamalla työstä maksettavaa korvausta.

 6. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Wautsi!: Sivuilla hinnat: USA $ 5999 EUROPE € 5999
  Reilu meininki taas.. Oikea hinta olisi nykykurssilla ~3500€
  Milläs tätä sitten perustellaan? Autojen ja elektroniikan hinnat ymmärtää jotenkin, kun ne pitää maakohtaisesti spesifioida, mutta eikös sama fillari nyt kelpaa sellaisenaan mihin maahan tahansa..

 7. heikkinen: joo, hyvä huomio. noi hinnat ovat monesti masentavia. en ole pitkään aikaan ostanut fillarikamaa suomesta vaan tilaan saksasta (http://www.bike-discount.de). toki tuolta ei saa konaa vaan pääasiassa halvempia vehkeitä, mutta esimerkiksi vaimon pyörä saatiin tuolta puolet halvemmalla kuin suomesta. samoin hiihtokamppeet tilaan saksasta (http://www.sport-konrad.de) tai ostan Freiburgista kaupasta jos matkusta siellä päin.

  en tiedä mihin nuo euroopan korkeat hinnat ja etenkin suomen korkeat hinnat monissa tuotteissa perustuu. pyrin löytämään vaihtoehtoisia ratkaisuita kamppeiden hankkimiseen. toki tuon konan hankkiminen halvemmalla on haastava tehtävä. positiivista kuitenkin on että kona laski hintoja rajusti muutama vuosi sitten.

 8. Vote -1 Vote +1sami
  says:

  Minkä ihmeen takia ostaisit noin kalliin pyörän? Mietippä uudelleen. Osta ennemmin kiinasta joku kopio, parempaa laatua halvemmalla.

 9. no tuota noin, sami. siinä on oikeastaan kyse hifistelystä suoraan sanottuna. joku laittaa kovasti rahaa kotiteatterilaitteisiin, valokuvauskamoihin, joku kerää DVD:tä, joku tuunaa autoa. hieno pyörä on vähän sama kuin hieno kitara, paitsi että hienoa pyörää on vaikea asada yöksi kainaloon. paitsi maastossa.

  toki halvemmalla saa laadukkaita pyöriä, mutta kona on kona.

  ;)

 10. toki huomautan että eihän minulla pelimerkkejä tuohon pyörään ole vaan ajan 7 vuotta vanhalla kona kulalla….

  :[

 11. Vote -1 Vote +1epi
  says:

  Kyllä kunnon pyörä pitää olla. Itte ostin Scotin, joka maksoi käytettynä 1100e, enkä ole katunut päivääkään. Uutena hinta oli jotain 2000e päälle. Harrastus maksaa, mutta pitää harrastaa siltikin jotain.
  Toki on bilteman 100e pyöräkin, mutta sitä saisi huoltaa reilusti. Toinen liikkumiseen ja toinen pyöräilyyn.
  Wautsi!: kiitos linkeistä :)

 12. epi: eipä kestä. noita saksalaisia verkkokauppoja kannattaa tosiaan pitää silmällä. sieltä voi saada ihan hyviä kamppeita jopa puoleen hintaan verrattuna kotimaan hintoihin. palvelu noissa molemmissa on omalla kohdallani ollut luotettavaa ja nopeaa, ja puhuvatpa oikein englantiakin :)

Speak Your Mind

*