FBI tuo markkinoille kokoontaitettavan maastopyörän

fbi-develop-full-size-folding-bicycle-onyerbike.jpg

Folding Bike Innovations eli FBI on valtaamassa Australian maastopyörämarkkinoita Onyerbike-nimellä. Esimerkiksi Hawk-mallin 26-tuumaiset, 6-pinnaisia vanteet ovat magnesiumseosta. Alumiinirunko taittuu puolesta välistä kokoon, jolloin pyörä mahtuu pienempäänkin tilaan. Painoa tällä mallilla on 15,8kg ja hintaa 1200 euroa.

Paketti ei taida kuitenkaan olla ihan loppuun asti mietitty. Samaan aikaan kun mainoslauseissa puhutaan “Dual Purpose On or Off Road” -pyörästä, joka “kokoontaitettuna on mukava tyylikäs ja turvallinen ajaa melkein millä maastolla tahansa”, sanotaan sopimuksen pienessä präntissä että “takuu ei ole voimassa, jos pyörä on ollut off-road-ajossa”.

Lähteet: www.treehugger.com, www.onyerbike.com.au

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Nimetön says

  (click to show comment)

 2. mickoin says

  (click to show comment)

 3. heikkinen says

  (click to show comment)

 4. says

  (click to show comment)

 5. says

  (click to show comment)

 6. epi says

  (click to show comment)

 7. says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *