Jääkaappimagneetti -digitaalivalokuvakehys

Jääkaappimagneetti -digitaalivalokuvakehys

Jääkaapissahan täytyy olla magneetteja. Niitä pitää tuoda tuliaisiksi ulkomailta ja kerätä kirppisten pölyisiltä ylähyllyiltä. Kaikesta tästä toiminnasta pääsee eroon kun hankkii digitaalisen valokuvakehyksen, joka on myös jääkaappimagneetti. Esineet voi kuvata ja voi laittaa kuvat pyörimään magneettiin! Magneettiin mahtuu 66 kuvaa, suunnilleen se määrä mitä tavallisia magneetteja jääkaapin oveen.

Kuva vaihtuu 5-80 sekunnin välein ja sen voi tallettaa jpg-, gif- tai bmp-muodossa usb:n kautta. Muistia kehyksessä on 32Mt ja akku kestää 11 tuntia. No. Täytyy kyllä myöntää, että näillä ominaisuuksilla tämä on melko turha kapine. Kenties menisi kaupaksi kirppiksellä… 38 euroa.

Lähde: Iwantoneofthose.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 arviota, keskiarvo: 3.29/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1jiksa
  says:

  Voisipa olla kivempi jos laite sammuttaisi välillä itsensä ja liikkeentunnistin laittaisi takaisin päälle… Näin tuo akkukin kestäisi pidempään. Onko muutes markkinoilla jääkaappeja joissa tuollainen olisi integroituna?

 2. Vote -1 Vote +1Redhat
  says:

  Onhan markkinoilla jääkaappeja joihin on integroitu tietokone ja litteä näyttö niin siihenhän saa pyörimään vaikkapa ostoslistan.
  Tosin tälläisiä jääkaappeja tuskin saa suomesta.

 3. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  kyllä niitä suomeenkin saa, mutta hinnat on sitä luokkaa ettei tavan pulliainen siihen rahojansa laita.

Speak Your Mind

*