Apple Worldwide Developers Conference 2008 Keynote nettiradiosta livenä

apple_wwdc.jpg

Noin puolen tunnin päästä, kello 20.00 Suomen aikaa tuhannet-, tai kenties kymmenet tuhannet Applefanit ympäri maailman keskittyvät seuraamaan Steve Jobsin keynote-puhetta WWDC 2008 tapahtumassa. Erityisesti kiinnostus kohdistuu tietenkin puheen yhteydessä esiteltävään uuteen iPhonen 3G -malliin. Mikäli perinteinen livebloggauksen seuraaminen ei kuitenkaan kiinnosta, niin nyt hommaa on mahdollista kuunnella myöskin livenä internet -radion ylitse.

Mahdollisuuden tähän tarjoaa ainakin iphonealley.com-verkkosivusto. Hauskaa jännäämistä siis kaikille kiinnostuneille!

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *