Nelimetrinen Big Wave Trampoline on vesitrampoliini

Nelimetrinen Big Wave Trampoline on vesitrampoliini

Aluksi yleiseksi varoitukseksi kaikille! Tällaisen trampoliinin käyttäminen on varmasti hengenvaarallista. Älkää missään nimessä kokeilko tätä kotona! Jostain kumman syystä tällaista kuitenkin markkinoidaan ja vielä Amerikassa, jossa tunnetusti vahingonkorvaukset ovat mielettömän suuria summia.

Nelimetrinen Big Wave Trampoline on kuten tavallinen trampoliini. Ainoastaan metalliosat on galvanoituja ja kangas pitää vettä. Ideana on laskea trampoliinille vettä ja pomppia sitten siinä lätäkössä. Näyttää se hauskalta, mutta kyllä tuossa jalat vielä menevät alta ja pää kolahtaa johonkin. Hintaa laitteella on $1195.

Lähde: www.trampoline.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 arviota, keskiarvo: 3.47/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Murmeli
  says:

  Oon nähny kun jotkut ovat tehneet puutarhaletkulla normitrampoliinista tollaisen. Tosi turvallista on joo..

 2. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  se mikä ei tapa, vahvistaa eli toisin sanoen kunhan saat ittes pidettyä hengissä tuolla laitteella niin kaikki muu sitten on hyvästä

 3. Vote -1 Vote +1Garry
  says:

  Hah, näyttää siltä, että pikkusella on tapahtuu vahinko samalla kun hyppii :-D

 4. Vote -1 Vote +1Jay
  says:

  Materiaali ei varmaan ole ihan normi trampoliinipintaa. Mutta en kyllä oikein usko että mikään pinta estää “vesiliirtoon” lähtemistä.. Ei se pitoa ainakaan paranna.

 5. Vote -1 Vote +1Jeff
  says:

  As we say in The America; Think once, cut twice.

 6. Vote -1 Vote +1pellet
  says:

  aikamoinen turhake, varmaan tuo vesi vaan tiellä. Joku trampoliinia harrastava nero voi vastata? viekö tuo vesi vaan voimaa pois pompusta?

 7. varmaan sama efekti kun 80-luvulla rummuille lorotetussa vedessä. pärskyy super-mageesti! ;D

  -wictro

 8. Eikä hintakaan ole paha, vaan $1200.. voi yhtähyvin mennä sateella hyppimään kuin maksaa $1000 kankaasta, joka pitää vettä.

 9. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  HongKongista 149e tramppa ja 19e kestopeite: vedenpitävä tramppa.. Tuo 1200 on kauheaa kiskontaa. Galvanoitua on ne tavallisenkin trampan putket, eivät ainakaan vielä kahdessa kesässä ja talvessa ole ruostuneet miksikään.

 10. Vote -1 Vote +1Sammy
  says:

  Kokeilkaa hyppiä sateessa, hyppiminen on raskasta kuin suossa käveleminen kahta kokoa liian isoilla kumisaappailla. Loppujen lopuksi se on myös hiton rasittavaa sateen jälkeenkin kun vesi viilenee siinä liikkeessä ja inhottavaa kun kylmät pisarat pärähtää iholle..

 11. Vote -1 Vote +1tansq
  says:

  Jokunen kesä sitten menin sateen jälkeen pomppimaan ja laitoin muovipussit jesarilla kiinni jalkoihin. kyllä oli lystiä.

 12. mielenkiintoista että ovat unohtaneet suojaverkon mainoskuvasta. menisi varmaan paremmin kaupaksi jos kuvassa nappula hyppelis suojaverkolla varustetussa trampoliinissa.

 13. Vote -1 Vote +1TrampolinePro
  says:

  Trampoliinillähän saa 2x korkeammat pomput silloin kuin se on märkä, mutta tuon laitteen ideaa en tajua. Normi 160e tramppoliinikin ajaa saman asian, kun sen kastelee puutarhaletkulla. Itse en ole kuin kerran kaatunut trampoliinillä kun se on märkä ja märällä trampoliinillä pomppimista harrastan vähän enemmänkin.

 14. Vote -1 Vote +1mara
  says:

  Serkun kaveri hyppeli sateen jälkeen trampoliinilla ja muutamassa minuutissahan siinä oltiin selällään ja jalka kahdesta kohtaa poikki. Että näin. En siis tiedä onko kauhean turvallista, mutta kai tuotakin aktiviteettia voi harrastaa jos osaa olla todella varovainen. En kyllä kuitenkaan suosittele.

 15. kaato kohta penikka

 16. tuo pentu kaatu kohta ja tulee Steen kirjaan

Speak Your Mind

*