Wireless Floating Speaker – äänentoistoa uima-altaassa

Huippu-äänentoistoteknologia ei tykkää vedestä. Wireless Floating Speaker ratkaisee ongelman yksinkertaisesti. Audiolähteeseen kytketään lähetin, joka lähettää signaalin enintään 40 metrin päässä sijaitsevaan kaiuttimeen. Kaiutin kelluu ja kestää vettä sekä likaa. Lähteenä voi sitten olla vaikka iPod, tietokone, stereot, tv tai mikä tahansa 3,5mm plugi. Kokoa laitteella on 14 x 14 x 13cm ja hintaa 50 euroa. Kesän varma hitti, jos rahat vaan riittävät.

Lähde: Iwantoneofthose.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 2.60/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jeff
  says:

  Kestääköhän upottamista veden alle?

 2. Vote -1 Vote +1Nauraja
  says:

  Öö joo? Ei tossa muuten mitään järkeä ole Sinne lentää vettä väkisinkin.

 3. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Kestänee roiskeet muttei pitkäaikaista upottamista. Näin ainakin nokian kumiluurissa joka mainittiin käyttöselosteessa roiskeen kestäväksi; kesti roiskeet ja pikaisen upoksissa käyttämisen muttein pitkäaikaisempaa uimareissua jonka aikana lopulta lakkasi toimimasta.. Tuokaan tuskin kerrasta tykkää harmia jos joku vaikkapa altaaseen sitä heittäessään saa sen käymään hetkellisesti pinnan alla.

 4. Vote -1 Vote +1Garion
  says:

  Jos tuo 150ft lähetys matkasta pitää edes puoltakaan totta, ei hassumpi sijoitus kohde 50 eurolle.
  Itselläni on “Belkinen fm transmitter” walkmanissa. Käytän tuota autossa ja töissä taskussa, niin saa kuunneltua mieleisiä mp3:sia, radiolla varustetuista kuulosuojaimista.
  Toi Belkinen kantaa hikisesti 10m ja makso saman verran.

 5. Miksi kaiuttimet pitäisi laittaa altaaseen kun ne voivat olla maallakin jossa ne on vielä suunnattu paremmin kohti kuuntelijan korvaa? Ei vain äkkiseltään tule mieleen miksi laittaisin kaiuttimet altaaseen :)

 6. +1 Vote -1 Vote +1Koska:
  says:

  Tämä tuote on selkeästi tarkoitettu ihmisille, jotka omistavat hehtaarin kokoisen uima-altaan, mutta uima-altaan oston jälkeen jäi käteen vain 50e, jolla ei saa niin laadukkaita kajareita, että ääni kantaisi kunnolla kaikkialle altaalle. Kuitenkin nämä ihmiset haluavat kuunnella musiikkia keskellä uima-allastaan, jolloin tämä tuote iskee markkinarakoon.

  Muuta käyttöä en minäkään keksi.

Speak Your Mind

*