Keskustelufoorumi taas pystyssä ja muuta sivujen toimintaan liittyvää

Viime viikolla päivittelin sivuja WordPressin uusimpaan versioon. Kuten tavallisesti, tälläkin kertaa päivitys aiheutti ongelmia. Esimerkiksi tagit ja keskustelufoorumi lakkasivat toimimasta. Suurin osa ongelmista on nyt kuitenkin ratkaistu ja sain juuri myös keskustelufoorumin päivitettyä uusimpaan versioon. Foorumi löytyy vanhaan tapaan osoitteesta www.hilavitkutin.com/keskustelufoorumi. Uudessa versiossa on myös mahdollisuus esimerkiksi jättää privaattiviestejä muille rekisteröityneille käyttäjille. Käyttäjätunnuksena toimii sama, kun Hilavitkutin blogin käyttäjätunnus. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.hilavitkutin.com/wp-login.php

Myöskin pari päivää sivuille lisätty IRC-sovellus on poikinut kohtalaisen määrän liikennettä chattikanavalle. Myös itse sovellus vaikuttaa varsin toimivalta, joten sinne vaan live-chattailemaan hilavitkuttimista. Hengailen myös itse kanavalla säännöllisen epäsäännöllisesti nimimerkillä “ekirjalainen”. Tulkaahan siis morjenstamaan, kun kerkiätte! Linkki chattiin löytyy sivuilta oikealta yltäältä. Suoraan chattaamaan pääsee myös tästä.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 arviota, keskiarvo: 2.50/5)

Comments

  1. Vote -1 Vote +1heikkinen
    says:

    Keskustelufoorumille kaivataan osallistujia. Olen jo kaksi minuuttia odotellut, mutta kukaan ei ole kertonut minulle minkä tabletpcn ostaisin.. Nyt äkkiä sinne foorumille keskustelemaan..

Speak Your Mind

*