iRetroPhone laittaa iPhoneen numerovalintakiekon

Pitäisi nyt varmaankin matkustaa sinne USAan ja tuoda parit iPhonet povarissa Suomeen ja sitten huutokaupata kavereille. Vai kannattaisiko luottaa, että Symbian kehittyy paremmaksi käyttöjärjestelmäksi kosketusnäytöille.

Meni miten meni, niin tämä Retro Phone iPhone -sovellus nimeltä iRetroPhone laittaa sukat pyörimään jaloissa! Oli se vaan hienoa aikaa kun piti analogisesta puhelimesta vääntää numerot kiekosta. Mihinköhän se aivokapasiteetti nykyään käytetään, joka aiemmin meni puhelinnumeroiden muistamiseen. Kenties kännyköiden mallinumeroihin tai käyttöliittymän muistamiseen.

Lähde: blog.objectgraph.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 2.64/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Lumies
  says:

  Eipä onnistu tuominen enää USA:sta, ellei tee kytkysopimuksia AT&T:n kanssa.

 2. Vote -1 Vote +1LARDE
  says:

  jaa-a mutta tylsä kun ei soittanu oikeesti :D

 3. Vote -1 Vote +1Jees
  says:

  toi on jo pakko saada :D

 4. Hauska lelusofta jota voi esitellä kavereille ja hämmästyneille sukulaisille, mutta eihän tota kukaan täysjärkinen oikeasti käytä.

 5. Vote -1 Vote +1Kopli
  says:

  WOW OMG LOL! ROTFL MAO!

 6. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  En tiedä kuinka toimivia olisi, jos jenkkilästä hommaisi lukitsemattoman iphonen. Niitä myydään siellä pikkuputiikeissa, mutta niistä kun ei aina tiedä, onko siitä tavarasta mihinkään.

 7. Miten olisi ihan oikea valintakiekko puhelimen kannessa? Sellainen johon voisi laittaa sormen ja veivata, aivan kuten 15 vuotta sitten :)

 8. Vote -1 Vote +1Mikko
  says:

  Ensin luovuttiin “veivattavista” puhelimista, nyt jokaisella on kännykkä. Ja kännykkään pitää sitten kehittää se vanha tapa valita numero?

  Ihan järjetöntä touhua, jälleen yksi osoitus siitä että tekniikkaa meillä on mutta ei ideoita miten sitä voisi käyttää viisaasti.

  TURHAKE moinen keksintö jonka ainoa tarkoitus on vain elvistellä kavereille. Haukotus….

Speak Your Mind

*