Apollo 14 -Kuulennon astronautti tri Edgar Mitchell väittää, että ulkoavaruuden oliot ovat ottaneet ihmiskuntaan useasti kontaktia viimeisen 60 vuoden aikana

Tri Edgar Mitchell on kertonut radio-ohjelmassa, että ulkoavaruuden olennot ovat olleet kontaktissa ihmiskuntaan vuoden 1947 Roswellin tapauksesta lähtien. 77-vuotias astronautti sanoo, että hallitus on peitellyt kontaktien jäljet. Hänen mukaansa tietyt asianomaiset järjestöt ovat nostamassa asian julkisesti esille. NASA kiirehti ilmoittamaan, että “tri Mitchell on suuri amerikkalainen, mutta NASA ei tue astronautin mielipidettä tässä asiassa.”

Kuudentena miehenä Kuun pinnalla vuonna 1971 yhdeksän tuntia astellut mies tietää kertoa, että otusten teknologia on sen verran kehittyneempää kuin mitä ihmisten, että jos nämä olisivat vihamielisiä ja haluaisivat vahingoittaa ihmiskuntaa, se olisi tapahtunut jo aikoja sitten ja humanoidin käden käänteessä. Hän arvelee, että salaisten raporttien humanoidit muistuttavat kliseistä suuripäistä isosilmäistä olentoa.

Lähde: www.dailymail.co.uk

n
Puhuuko astronautti pötyä?
Näytä tulokset
Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 3.64/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1pekka
  says:

  Miten noin moni(äänestyksen tulos) aikuinen voi uskoa äijän puheita todeksi?? Uskotte ufoihin?

 2. Vote -1 Vote +1Pertt1
  says:

  kyllä uskomme !

 3. Vote -1 Vote +1Janne
  says:

  I Want to Believe

 4. Vote -1 Vote +1Saku
  says:

  Mitäs ihmeellistä UFOihin uskomisessa on?
  UFOjen olemassa olemisen kieltäminen olisi kuin väittäisi ettei usko kivien olemassa oloon.
  Eli toisin sanoen: termit kohdilleen!

 5. Vote -1 Vote +1Reino
  says:

  Aikamoista avaruuden haaskausta se minusta olisi jos olisimme ainoat älylliset olennot..

 6. Jos maailmankaikkeus olisi äärettömän suuri, olisi äärettömän epätodennäköistä (eli siis tasan 100% varmaa), että maapallon ulkopuolella on elämää.

  Monien teorioiden mukaan maailmankaikkeus on kuitenkin rajallinen (en kyllä edelleenkää hiffaa, mihin se muka loppuisi… :D )

  Jos elämää kuitenkin on / olisi maapallon ulkopuolella, millä todennäköisyydellä he löytäisivät meidät?

 7. Vote -1 Vote +1Sissijuusto
  says:

  1×10^-99999…
  Kyllä uskomme silti!

 8. -1 Vote -1 Vote +1+
  says:

  Uuden X-files leffan markkinointikikka ihan varmasti

 9. Vote -1 Vote +1Tonza
  says:

  Tottakai ufoja on olemassa. Nehän ovat tunnistamattomia lentäviä esineitä.

 10. Vote -1 Vote +1tco03
  says:

  Tunnistamattomia lentäviä esineitä on olemassa.

  Ulkoavaruudesta tulevia älyllisiä olentoja ei ole.

  Ihmisen itsekäs uskomus siitä että meidänkaltaisemme älyllinen elämä on evoluution lopullinen päämäärä, on väärä.

  Olemme yksin maailmankaikkeudessa. Ei ole ‘avaruusolioita’.

 11. Vote -1 Vote +1joku
  says:

  Todennäköistesi elämää on muuallakin, mutta millä todennäköisyydellä jotku ihmeen humanoidit tulisivat tutkimaan juuri maapalloa?
  Luulenpa, että tämä astronautti huijaa, koska haluaa itsensä muistettavan.

 12. Niin. Vaikkapa leluhelikopteri voi olla UFO jos sitä ei tunnisteta.

 13. Vote -1 Vote +1kelu
  says:
 14. Vote -1 Vote +1kelu
  says:
 15. Vote -1 Vote +1jaska69
  says:

  kyllä ny avaruudes on muuallakin elämää kun maassa.

 16. Vote -1 Vote +1Manu
  says:

  Niin, mutta homman juju oli siinä että ne olisivat vierailleet maassa. :)

 17. Olisi ihmeellistä jos maapallo olisi ainoa paikka universumissa missä on elämää. Mutta ei, en usko että mikään muualta lähtöisin oleva elämänmuoto on kuitenkaan vieraillut täällä.

 18. Vote -1 Vote +1Nuha, ZaNuha
  says:

  tco03, miten voit olla noin varma? ooks käyny kattomas?

 19. Vote -1 Vote +1masa
  says:

  ^–

  Eiköhän hän puhunut siitä mihin itse uskoo?

 20. Vote -1 Vote +1Tonza
  says:

  “Jos elämää kuitenkin on / olisi maapallon ulkopuolella, millä todennäköisyydellä he löytäisivät meidät?” Eihän sitä ole maapallon sisäpuolellakaan.

 21. Vote -1 Vote +1fbj
  says:

  elkää uskoko wanhan papan olemattomiin höperöntöily-öihin .. uneskellut ja paneskellut tyynyn kanssa liikaa ja päättänyt viimeisillä päivillä sukulaistensa pyyntöön myydä mukamas huippu salainen stoori katoavansa kunnioituksensa ja uransa siivellä kalliiseen hintaan jollekkin juorulehdelle jotta sukulaiset saavat käteistä ja tältä jää viimeiseksi palvelukseksi onnistunut temppu saada sukulaisille extraa perintöön.. meikäläisen mielipide.. onkohan kyseessä edellä esitetty huijaus.. kysympähän vaan !”

 22. Vote -1 Vote +1makevaan
  says:

  Jos se avaruus on kerran ääretön. JA maapallolla on elämää niin miksei jossain muuallakin. Sellaisessa paikassa missä ihminen ei ole vielä päässyt käymään?

 23. Vote -1 Vote +1slow
  says:

  WANHA

 24. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Jos maailmankaikkeudessa on neljä ulottuvuutta, silloin se on meille ihmisille käytännössä ääretön. M-teorian mukaan ulottuvuuksia on runsaasti enemmän. Vieläkin löydetään tutkimattomia seutuja Maasta. Miksei olisi tutkimattomia seutuja avaruudessa? Ja mitä näillä tuntemattomilla seuduilla on? Ja mitä on ulottuvuuksissa, joita me emme aisti?

  Ja uskoisitteko, jos NASA ilmoittaisi Maan ulkopuolella olevan elämää? Kuka olisi tarpeeksi uskottava auktoriteetti? Kuussa vieraillut astronautti ilmeisesti ei vakuuta? Entä jos USAn presidentti ilmoittaisi avaruusolioiden olemassaolosta? Uskottaisiinko vai pidettäisiinkö seonneena? (Vai kenties vaalikampanjana?)

 25. Eikö nykyistä USAn presidenttiä pidetä seonneena jo joka tapauksessa :)

  Kukaan yksittäinen henkilö väitteineen ei vakuuta, oli se sitten peräkylän pultsari tai kuussa käynyt astronautti. Ainakin pitää olla esittää jotain vähän kovempaa todistetta kuin pelkkää puhetta. Mikäli väitteen takana olisi joku virallinen taho, uskottavuus olisi ihan toista luokkaa.

 26. siis kyllä minä uskon jyrkästi elämään avaruudessa jopa kehittyneempään kun me, mutta vieraaseen kontaktiin maassa uskon vasta kun olen omin silmin nähnyt

 27. Vote -1 Vote +1Tempsa.
  says:

  Se on yhtä todennäköistä kuin se että juuri sinä voittaisit lotossa. Aika epätodennäköistä muttei mahdotonta. Miettikääs sitä.

 28. Vote -1 Vote +1TheMagician
  says:

  “Uuden X-files leffan markkinointikikka ihan varmasti”

  Jaa miten niin? Kyseinen henkilö on uskonut muukalaisiin ja heidän vierailuihinsa maassa jo monia kymmeniä vuosia. Miksi tästä nyt tuli iso uutinen, en tiedä.

 29. Vote -1 Vote +1Nuha, ZaNuha
  says:

  Area 51? ja masa, kyllä tco03 tais olla aika hiton varma että alieneita EI OLE!!!

 30. Vote -1 Vote +1Spacecoy
  says:

  No siis sehän on tosiasia että ei me tässä maailmankaikkeudessa yksin olla. Ehkä tässä aurinkokunnassa.. Alieneita, UFOja, kuusikätisiä karvapalloja – whatever, jos he/ne olisivat olleet monesti maahan yhteydessä niin miten sattuikin että vain ja ainoastaan USA/NASA on nuo signaalit bonganneet?
  Näitä melko päteviä ns.amatöörejä on kuulolla useita satoja ympäri maailmaa niin kas kun ei heidän puolelta ole mitään kuulunut moisesta yhteydenpidosta.

  Potaskaa varmaan Apollon kaveri puhuu mutta ei me yksin täällä olla…

 31. Vote -1 Vote +1Ode
  says:

  Helpoiten uskoisi nimenomaan NASAn/hallituksen johtohenkilöiden puhetta. Tällaiset asiat annettaisiin USAn presidentille julkaistavaksi jos siis asian annettaisiin tulla julki.

 32. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Hetkinen, Spacecoy! Onhan ufo-havaintoja ja humanoidien yhteydenotoista vaikka kuinka paljon todistusaineistoa. Yksittäiset ihmiset ovat ties kuinka kauan kuvailleet kaappaustapauksia sekä erikoisia näköhavaintoja. Nämä ihmiset on vain yksinkertaisesti leimattu hulluiksi tai näköhavainnot selitetty esimerkiksi armeijan testaamilla lentokoneilla tai luonnonilmiöinä.

 33. Vote -1 Vote +1happivaje syönyt aivot
  says:

  Olis varmaan tän äijän kannattanut pitää se kypärä päässä siellä kuussa, niin olisi enemmän aivosoluja jäljellä.

 34. Vote -1 Vote +1tuomashi
  says:

  1% mahdollisuudella sielä avaruudes mitään elämää on. Toi äijä pitäis laittaa mielisairaalan kuse tommosta pajunköyttä syöttää…

 35. Vote -1 Vote +1Nuha, ZaNuha
  says:

  JUMALISTEW JÄTKÄT! J0S TÄÄLLÄ ON ELÄMÄÄ MIKSEI MUUALLAKIN? jos marsistakin on löydetty vettä, miksei siellä JOTAIN olis? ehkä bakteereja vaan mutta eläviä nekin.

 36. Vote -1 Vote +1pöö
  says:

  Marsissa on luultavasti ollu elämää. Voi olla vieläki, mutta ei sellaista kuin maassa, vaan jotain tohvelielimiä, ekstremofiilejä sun muita öttiäisiä. Jos maailmankaikkeudessa olisi UFOja jotka ovat käyneet täällä, niiden on pakko olla kotoisin meidän galaksista, vieläpä ihan naapuritähdistöistä, ihan välimatkojen takia. Ja kyllä ne UFOt olisivat juuri tänne löytäneet, ollaanhan me syydetty ties mitä radiopaskaa koko ajan avaruuteen hyvinkin viimeisten 80 vuoden ajan. 10 vuotta matkaa naapuriin, niiltä toiset kymmenen saapua tänne, ihan mahdollista. Tuolta osin tämä kuulostaa melkeen uskottavalta :D

 37. Vote -1 Vote +1ddddd
  says:

  Tässäpä teille faktaa kerrakseen:

  - Vuosimiljoonia sitten elämä saapui pallolle bakteerien kaltaisessa simppelissä muodossa meteoriittien mukana, kehittyi meressä ja kiipesi maalle.

  - Universumi kuhisee elämää, joskin 99,99999 % siitä on levän/bakteerien kaltaista yksinkertaista eliötä ja ehkä jopa täysin jotain muuta kuin meidän kaltaista hiili-pohjaista elämää.

  - Kehittyneempi (miljoonia vuosia aiemmin alkunsa saanut) laji tai jopa lajit ovat jo vuosituhansia tutkineet ja ohjailleet elämää tällä pallolla, luoden jumalmyyttejä ja jeesuksia, jotta emme tappaisi toisiamme sukupuuttoon.

  - 40-luvulla, toisen maailmansodan aikaan heidän määränsä täällä räjähti (tuhannet raportoidut havainnot) ja joko vahingossa tai omasta halustaan myös kontakti syntyi (saksan ufo-ohjelma, joka vietiin sodan loputtua USA:aan?).

  - Heidän kanssaan tekemisissä olevia on kielletty kertomasta mitään julkisesti, jotta vahvasti uskontoon perustuva maailmanjärjestys ei tyystin romahtaisi. Myös halu omaksua korkea teknologia ja päästä joskus hyötymään siitä voi olla yksi tekijä.

  ..tällainen vaikuttaisi ihan järkeenkäyvältä teorialta, mutta usein totuus on vielä taruakin ihmeellisempi. Väitänpä silti että ainakin 3 kohtaa näistä on täysin oikein.

 38. Vote -1 Vote +1Urkki
  says:

  En ymmärrä miksei elämää voi olla muuallakin. Ollaanhan mekin täällä maapallolla. Juttu on siinä ettei me osata ihmetellä edes omaakaan olemassaoloa. Riittää kun on leipää ja sirkushuveja. Opetelkaa hyvät ihmiset ihmettelemään. Ihminen joka ei osaa ihmetellä, on pahasti urautunut. Outoja havaintoja “ufoista” maapallolla on sen verran paljon, ettei sitä seikkaa voi ohittaa mitenkään leimaamalla kaikki havaitsijat pölhöiksi. Olen itsekin nähnyt jotain jota en voi tänä päivänäkään selittää. Enkä ole ainoa, sillä näitä tapauksia on tosi paljon, eikä tarvi mennä lähipiiriä kauemmaksi. Nykyajan ihmiset havaitsee näitä ilmiöitä vähemmän, kun ne asuu taajamissa ja katsoo vain töllöä sun muita viihdykkeitä. Lisäksi se ilmiö, että kuka hullu sitä nyt haluaisi kuulua näitten pöllöjen joukkoon, niin että on jo itsetuntokysymys olla sillä kannalla että tiede tietää ja selittää järkevästi kaiken, ja minähän olen myös järkevää sakkia. Muut on hulluja jos ne näkee marsilaisia sun muita…

 39. Vote -1 Vote +1damus
  says:

  Jos asia tosiaan jotakin kiinnostaa, niin kehottaisin ihan perehtymään asiaan.

  Alkupaloiksi:

  Stephen Webb – Missä kaikki ovat?
  -kirja tarjoaa 50 ratkaisua herra Fermin paradoksiin, “jos maailmankaikkeus kerran kuhisee elämää, missä kaikki ovat?”. Antaa paljon miettimisen aiheita ja kirjan pohjalta on hyvä muodostaa oma mielipide siihen, onko muun sivilisaation edustajia joskus maassa ehkä vieraillut, tai mikä on ulkopuolisen “älyn” todennäköisyys.

  Lisäksi hyvä, yleissivistävä opus maailmankaikkeudesta:
  Stephen Hawking – Maailmankaikkeus pähkinänkuoressa. Kevyt, kivoin kuvin havainnollistettu. Asiaa mm. aikamatkustuksesta, ulotuvuuksista, kvanteista, m-teoriasta jne.

  Perehtykää, toverit hyvät.

  Vielä Edgar Mitchellin tapaukseen, I Want to Believe.

 40. Vote -1 Vote +1firestarter
  says:

  Mielestäni on edes turha väitellä kyseisestä asiasta. Itsehän me olemme todiste siitä, että maailmankaikkeudessa on elämää. Olisi naaiivia ajatella että elämä olisi keskittynyt vain maapallolle.
  Millaista tuo elämä on, ja ovatko jo kyenneet käymään täällä vierailulla ei olekaan enää niin todennäköistä

 41. Vote -1 Vote +1HarriP
  says:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Edgar_Mitchell

  Kylläpä menee kummalliseksi… kokoajan suomentajat vääntää uutisia… Wikipedia väittää sen työskennelleen jopa niiden kanssa.

Speak Your Mind

*