e-MANcipate promotoi sukkahousujen käyttöä miehille

Oletko mies, joka on aina halunnut käyttää sukkahousuja, mutta et ole ikinä kehdannut? Vaikka en itse tunnusta käyttäväni edes pitkiä kalsareita talvella, niin olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos Indiana Jones, eli Harrison Ford kerran käyttää rintsikoita, niin yhtä hyvin tosi-äijä voi kyllä vetää jalkaansa myöskin sukkahousut.

Miesten sukkahousutrendin edistämistä varten on nyt perustettu jopa kansanliike nimeltään e-MANsipate, jonka yksi ja ainoa tarkoitus on nopeuttaa prosessia, jonka tuloksena sukkahousut tullaan hyväksymään osaksi miehen kuin miehen jokapäiväistä pukeutumista. Projektin kotisivuilta osoitteesta www.e-mancipate.net runsaasti vinkkejä ja linkkejä miehille sukkahousujen käyttöön liittyen.

Mies – Jos kerran Batman on käyttänyt sukkiksia jo puoli vuosisataa, niin miksi et jo sinäkin aloittaisi?

n
Voivatko sukkahousut sopia myös miehelle?
Nyt tulokset

Kommentit

 1. Leiskis sanoo

  (click to show comment)

 2. Selailija sanoo

  (click to show comment)

 3. T sanoo

  (click to show comment)

 4. Jyrki sanoo

  (click to show comment)

 5. sanoo

  (click to show comment)

 6. sanoo

  (click to show comment)

 7. mies 185cm sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kahdeksan × 3 =