e-MANcipate promotoi sukkahousujen käyttöä miehille

Oletko mies, joka on aina halunnut käyttää sukkahousuja, mutta et ole ikinä kehdannut? Vaikka en itse tunnusta käyttäväni edes pitkiä kalsareita talvella, niin olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos Indiana Jones, eli Harrison Ford kerran käyttää rintsikoita, niin yhtä hyvin tosi-äijä voi kyllä vetää jalkaansa myöskin sukkahousut.

Miesten sukkahousutrendin edistämistä varten on nyt perustettu jopa kansanliike nimeltään e-MANsipate, jonka yksi ja ainoa tarkoitus on nopeuttaa prosessia, jonka tuloksena sukkahousut tullaan hyväksymään osaksi miehen kuin miehen jokapäiväistä pukeutumista. Projektin kotisivuilta osoitteesta www.e-mancipate.net runsaasti vinkkejä ja linkkejä miehille sukkahousujen käyttöön liittyen.

Mies – Jos kerran Batman on käyttänyt sukkiksia jo puoli vuosisataa, niin miksi et jo sinäkin aloittaisi?

n
Voivatko sukkahousut sopia myös miehelle?
Näytä tulokset
Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 arviota, keskiarvo: 3.14/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Voi helevata! Tän on pakko olla joku vitsi?

 2. Vote -1 Vote +1Leiskis
  says:

  Olihan tuossa muutama vuosi sitten “miehille hameet” buumi, mutta se ei ilmeisesti ottanut hirveästi tuulta alleen. Ainakaan en kovin montaa miestä ole Helsingissä nähnyt kekkuloimassa hame päällä (tosin se yksi suomen euroviisuehdokas muistaakseni yritti myös toitottaa hameen ilosanomaa miehille, silloin joskus).

  Tuskin tämä, “sukkahousut miehille” -buumikaan hirveästi ottaa kivistä kipinää. Voin sanoa, että melkoisen hintahtava fiilis olisi jotkin suggikset vetää koipiin. Vaikka onkin tämä “suvaitsevaisuuden” aika menossa, en silti usko, että kovinkaan moni miehistä haluaa tuntea itsensä hintiksi vaikka sitä ei ääneen saisikaan sanoa.

 3. Vote -1 Vote +1Kopli
  says:

  En tykkää pitkistä kalsareista joten tuskin näistäkään.

 4. Vote -1 Vote +1Selailija
  says:

  Toisaalta, mukavuuden vuoksi sukkahousut ja lahjesukat olivat käytössä jo olikos se 1200-luvulta alkaen miehillä, naisten käyttäessä hameita ;) Mutta tokkopa tuo toimii enää tänä päivänä, niin vahvasti assosioitu naistenvaatteeksi… Ja homojen kanssa. “Sukkahousumenininkiä”.

 5. No mutta sukkahousuthan ovat se perinteinen jakopään hihnan hätäkorjaus… Eikös se sentään ole aika miehistä :P

  …tämä kommentti toimikoon aasinsiltana sukkahousujen ja hilavitkuttimien välillä ;)

 6. syksyn kuuminta muotia tulee muuten olemaan leggingsit miehille, eli meggingsit. niitä näkyy jo esimerkiksi festareilla keskieuroopassa.. :)

 7. Vote -1 Vote +1tyttö.
  says:

  Jos tää sukkahousu aika tuliskin niin kyllä nauraisin jokaselle vastaantulevalle miehelle jolla olis sukkikset, on se vaa nii naurettava ajatus

 8. Vote -1 Vote +1Eae
  says:

  Pitkien housujen kanssa voisi käyttää siinä missä pitkiä kalsareitakin, mutta eihän kukaan pidä niitä kalsareitakaan shortsien kanssa (toivottavasti).

 9. +1 Vote -1 Vote +1Martt1
  says:

  mikäs sen parempaa kuin ihonväriset sukkahousut ja shortsit

 10. Vote -1 Vote +1Momoshi
  says:

  ei, ei, eieieiei!!

 11. En kyllä ymmärrä miksi kukaan mies haluaisi niitä käyttää, mutta jos joku haluaa niin kai sitä voi täysin vapaasti tehdä nytkin. Helvetin rumat ne kyllä on.

 12. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Käyttäähän Harrison Fordikin rintaliivejä! Ja sehän vasta on miehen ruumiillistuma. Kyllä näitä miesten sukkahousuja vielä meillekin tulee. Kelatkaa nyt, vuosisatojen sukkahousukehittelyn tulos ainoastaan naisia varten. Sehän on epätasa-arvoa!! Vaikka en kyllä vieläkään täysin ymmärrä, miksi sukkahousut ovat olemassa. Lämmittävätkö ne?

 13. Vote -1 Vote +1Esko
  says:

  Jos haluaa julkisesti viestittää olevansa homo, niin mikäs siinä. :)

 14. Esko, jos joku haluaa käyttää, niin mikäs siinä. On niitä miehiä, mitkä on ihan heteroita ja silti pukeutuu naisiks välillä, koska tykkää siitä. Sulla on vähän väärä käsitys tosta. Itse en tunne yhtäkään homoa, joka pukeutuu sukkahousuihin tms. Ne on Transvestiittejä!

 15. Vote -1 Vote +1mir 006
  says:

  En pidä sukkahousuista edes naisilla, puhumattakaan, että itse pukisin..

 16. Miehen housut ovat kehittyneet sukista, ja itse asiassa juuri housut sana tulee kantagermaanin sukkaa tarkoittavasta sanasta.

  Ensin sukat kasvoivat pituutta niin että ylettyivät vyötärölle ja kiinnitettiin vyöhön. Sitten nämä kiinnitettiin yhteen haarapalaan ja tämä sitten johti hitaasti moderniin housuun. Periaatteessa nykyaikaiset housut syntyvät vasta 1900-luvun alussa ja viimeinen läpi lyönyt uudistus oli sitten vetoketju, sotien jälkeen.

  Sukkahousujen etu saattaisi olla, jos harrastaa esim. liikuntaa, että ne antavat paremman kitkapinnan, eli esim. reisiin tulevat hiertymät vähenevät. Mutta sitten taas sukkahousujen muotoilun pitäis olla sellainen, että ne eivät puristaisi palleja, sillä kivesten pitäisi päästä riippumaan jotta ne ilmastoituisivat kunnolla.

  Itse saattaisin käyttää sukkahousuja esim. ratsastus- tai metsästyspuvun kanssa, mutta normaalisti en tiedä mitä lisäarvoa se minulle antaisi.

 17. Vote -1 Vote +1mies 185cm
  says:

  Itse käytän lähes päivittäin sukkahousuja. Koska miehille tarkoitetut mallit on kalleita ja täysin turhia, ostan aina ne naisten osastolta. Suosikkini ovat Norlyn Leg care 40deniset tukisukkahousut. Koko 40-44 ja mustat. Viihdyn näissä ja suosittelen muillekin miehille.

Speak Your Mind

*