Veuve Clicquot Icebox viilentää skumpan ilman jäätä tai vettä

Tässä näppärässä 99 punnan hintaisessa paketissa tulee mukana juoma ja lasit, sekä erikoisuutena kylmyys. Tällaisen voisi siis vaikkapa tilata päiväntasaajan tienoille kuumalle aavikolle ja nautiskella juomat kylmänä. Kyseessä on kaksi kemikaalia, jotka rikkomalla sinetti laitetaan sekoittumaan, kun juoma halutaan viilentää.

Vastaavanlaista aktivointitekniikkaahan on käytössä mm. loistekepukoissa, jotka napsaistaan sisältä poikki, jonka jälkeen ne valaisevat. Tämä on loistava idea! En sitten tiedä kuinka ekologista olisi jos näitä ruvettaisiin jatkuvasta käyttelemään vaikkapa Kiinassa.

Lähde: www.electricpig.co.uk

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (11 arviota, keskiarvo: 3.91/5)

Comments

 1. Kertakäyttötavaraahan tämä tietysti on…

  Muuten kyllä oikein näppärä jos metsässä tai muualla sivistyksen ulottumattomissa kesähelteillä haluaa kylmää juotavaa

 2. Parikymmentä vuotta sitten tungettiin puikkamonoihin pieni muovinen paketti joka lämmitti. Toimi ilmeisesti samalla periaatteella, mutta tarjosikin kylmän sijasta lämmintä.

 3. Vote -1 Vote +1Baz_Jamaica
  says:

  Taas turhake valmiiksi polvillaan olevaa luontoa kuormittamaan..

 4. Vote -1 Vote +1poppopo
  says:

  entä ne ensiapukylmäpussit? niissähän on kanssa samanlainen aktivointi. miksei osta sellaista kolmella markalla ja lasit kaupasta ja pullo alkosta.

 5. Vote -1 Vote +1pun
  says:

  no ammonium nitraatti kun sekoitetaan veteen niin se jähtyy
  ainetta käytetään suuria pääriä lannotteena sekä räjähteenä saahan sen ammonium nitraarin erotettua vesestä aihduttamalla vesi pois.

 6. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Nestlen purkkikahviakin saa itselämpiävänä ainakin mannereuroopasta ja jenkeistä.. Minä jo ennätin luulla että tässä olisi joku kompura, peltier tai muu vastaava, mutta ei sitten. Yhden pullon jäähdyttimelle voisi jopa olla käyttöäkin joskus, muttei kertaköyttöisenä.

Speak Your Mind

*