Eurobike-messut: Bionicon esitteli B-Boxx -polkupyörän etuvaihtajan

Hilavitkutin on tänäkin vuonna paikalla parasta aikaa meneillään olevilla Eurobike 2008 -messuilla Saksassa. Tässä ensimmäisiä kuulumisia messujen uutuuksista.

Varsinkin täysjousitettujen polkupyörien valmistajat joutuvat jatkuvasti tuskailemaan ketjuvaihteiden etuvaihtajan sijoittelun kanssa. Ongelmaan on nyt luvassa helpotusta, sillä komponenttivalmistajat Bionicon ja UNIVERSAL TRANSMISSIO esittelivät messuilla yhdessä kehittämänsä, suoraan polkupyörän etuvaihtajan tilalle asennettavan koteloidun vaihderasian. Messuilla esitellyn vaihtajan paino, välitys, kestävyys ja ”voiman häviö” on onnistuttu optimoimaan sille tasolle, että komponentin avulla on mahdollista suoraan korvata tämän hetkiset kilpatason etuvaihtajat. Välityksen vaihto tapahtuu nykyiseen tapaan  polkupyörän ohjaustankoon liitetystä vaihtajasta. Vaihtamisen luvataan myöskin olevan äärimmäisen sulavaa innovaatisen, magneettiin perustuvan vaihtomekanismin ansiosta.

Hypyn jälkeen kuva vaihtajasta asennettuna Centurion -merkkiseen maastopyörään

Lisää tietoa tuoteuutuudesta löytyy esimerkiksi Bioniconin blogista.

Lisää messujen ihmeellisyyksiä luvassa esille lähipäivaikoina

Kommentit

 1. Ermade sanoo

  (click to show comment)

 2. S-252 sanoo

  (click to show comment)

 3. heikkinen sanoo

  (click to show comment)

 4. Reisrdok sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− kaksi = 3