R2-D2 Whizzwatch on rannekello radio-ohjattavalla robotilla

Luulitko jo nähneesi kaiken Tähtien Sota -aiheisten rihkamatuotteiden markkinoilla? Veikkaanpa, että et kuitenkaan ollut. Yksi uusimmista George Lucasin luoman avaruuspektaakkelin nimellä rahastavista muovileluista on R2-D2 Whizzwatch, eli rannekello, josta voidaan irroittaa erillinen radio-ohjattava R2-D2 pikkurobotti. Ohjaimena toimii tietenkin ranteeseessa heiluva kello, jonka nappeja painelemalla moottorilla varustettu muovipurkki vipeltää ympäri tasaisia pintoja. Ajasta kiinnostuneita varten mukana on myöskin ajannäyttöominaisuus!

Hintaa tällä ihmeellä on Firebox -verkkokaupassa £10,95

(Kautta: www.random-good-stuff.com)

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


+ 8 = kuusitoista