Ultimate Matrix -kokoelma saapuu Blu-raylle prameassa Nebuchadnezzar -pakkauksessa

Teräväpiirto-DVD -formaattisodan päätyttyä, monet aiemmin ainoastaan HD-DVD formaatissa saatavilla olleet teräväpiirtoelokuvat ovat alkaneet pikku hiljaa ilmestymään kauppoihin myös Blu-ray -muodossa. Pian myyntiin saapuvan Matrix-trilogian Blu-ray versio julkaistaan Japanissa “tavallisen version” ohella myös rajoitettuna, seitsemän levyn erikoiskokoelmana. Kolmen Matrix-elokuvan ohella pakkaus pitää sisällään Animatrix-animaatioelokuvat niin ikään teräväpiirtoformaatissa sekä kolme levyllistä extroja tavallisilla DVD-levyillä. Merkillepantavinta kokoelmassa on kuitenkin tämän pakkaus, sillä elokuvalevyt löytyvät noin 60 senttiä pitkän muovisen Nebuchadnezzar -aluksen sisältä.

Hintaa kokonaisuudella on noin 260 euroa – mutta mitäpä todellinen Matrix-kerälijä ei olisi valmis maksamaan tällaisesta herkusta.

Mainos: Pelaatko pokeria? ota rahaa ota rakeback sopimus.

Kautta: www.ohgizmo.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.92/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Jeff
  says:

  Aika ruma omasta mielestä, mutta kai joku tykkää Nebuchadnezzar -aluksista :D D

 2. Vote -1 Vote +1Joona
  says:

  Aivan suunnattoman H-I-A-N-O!!! Edustaa upeasti Matrixin visuaalista maailmaa. :) Ja on paljon tyylikkäämpi ratkaisu, kuin se 10 DVD-kokoelma, jota myytiin läpinäkyvässä akryyli-boksissa kumiukko-Neon kera. ;)

 3. Vote -1 Vote +1bpi
  says:

  Njaa, eipä niissä jatko-osissa kyllä mitään ultimaattista ole vaikka eka leffoista vielä viehättikin. Enkä kyllä kehtais tuommoista hyllyssäni pitää.

 4. Vote -1 Vote +1Willow
  says:

  Uskonnollista, Filosofista ja Poliittista taidetta tuo kokonaisuus. Itsellä se aiempi kymmenen dvd:boxi. Parempaa kantaaottavaa kokonaisuutta saa hakea. Erityisesti Animatrix on noista opettavaisin ja paras.

 5. Vote -1 Vote +1earra
  says:

  hieno toi alus. ostaisin hetttii jos massia olis.

 6. Vote -1 Vote +1Jarbutzu
  says:

  vähänkö hieno
  vieläkun löytyis Star Wars elokuvat tollee mutta Death star:in sisältä

Speak Your Mind

*