Jaguar moottoripyörä on takuuvarma katseidenkääntäjä

Oletko koskaan miettinyt miltä automerkki Jaguarin valmistama moottoripyörä voisi näyttää? Veikkaisinpa, että mielikuvitus on tuskin kuitenkaan tuottanut niin lennokkaita mielikuvia kuin tämä, Lee J. Rowland nimisen suunnittelijan toteuttama Jaguar -moottoripyörä.

Kerrassaan huiman ulkoasun lisäksi pyörän ominaisuuksiin kuuluu mm. 1200cc Buell 97 S3 Thunderbolt moottori. Painoa kaksipyöräisellä on 360 kg ja pituutta 2,3 metriä.

Kaiken kukkuraksi tämän pyörän omistajan ei tarvitse pelätä törmäävänsä kadulla toiseen samanlaiseen. Kyseessä on nimittäin uniikkikappale, joka on myynnissä täysin kohtuuttomaan 320 000 punnan, eli reilun 400 000 euron hintaan!

mainos: Katso kaikki suomalaiset kanavat milloin haluat TVkaista netti-tv.

Lähde: www.bookofjoe.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 arviota, keskiarvo: 4.07/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1emmätiiä
  says:

  Näyttää ihan pienoismallilta.

 2. aika ruma. ite en ajaisi, enkä varmasti ostaisi.

 3. Vote -1 Vote +1MurMur
  says:

  Lapsellinen..

 4. Vote -1 Vote +1Eipä ei
  says:

  Turhan ruma ja lapsellinen

 5. Vote -1 Vote +1hulikko
  says:

  Voisin rundin käydä tekeen tolla …

 6. Vote -1 Vote +1Corle
  says:

  Melkoinen penissymboli…

 7. joo, ei tuolla oikein kehtais edes ajella. kyllä tuo katseita kääntää, mutta esim Billy Lanen fillarit jaksaa kiinnostaa vuodesta toiseen.

 8. Vote -1 Vote +1Whoah
  says:

  On kyllä todella mahtavan näköinen, mutta ei missään nimessä sopisi kadulle. Näyttelypyöränä tuollainen tulisi pitää! Ajoasento näyttää todella hirveältä.

 9. Vote -1 Vote +1Razor
  says:

  Jos joku olisi osannut vähän maalailla tuota itse kissiä paremmin, niin voisi jopa näyttää todella hyvältä. Ei tuollainen pelkkä musta oikein miltään-näytä.

 10. Vote -1 Vote +1aera
  says:

  Ihan älyttömän hienohan tuo on. Kyllä mulle kelpais. Kerrankin joku uskaltaa tehdä jotain erikoista. Moottoripyörät ovat aina pysyneet samannäköisinä, mutta nyt rajoja rikotaan. PARAS!

 11. Vote -1 Vote +1Mikko
  says:

  Ensinäkemältä hieno mutta parin sekunnin katselun jälkeen tosi lapsellinen… vähän kuin ajaisi lasten karuselli-istuimella!

  Olisi jätetty nuo jalat pois ja pääksi laitettu Alienin pata niin johan olisi eri näköinen!

Speak Your Mind

*