Lontoolainen inamo-ravintola käyttää sisustuksessaan ja ruokalistassaan kosketusnäyttöjä

Lontoolainen inamo-niminen ravintola Blacksheep-design-firman suunnittelemaan sisustuksensa. Erikoista futuristisenoloisessa interiöörissä on runsas näyttöjen määrä. Osa näytöistä on kosketusnäyttöjä ja asiakas voi mm. valita pöytäänsä seitsemästä vaihtoehdosta haluamansa kuviomaailman.

Asiakkailla on myös erikoinen tilaisuus katsoa ruokalistaa virtuaalisesti. Pöydälle on asetettu rengas, jonka sisällä näkyy annos. Annoksen kuvaa voi vaihtaa kosketusnäytöstä. Ilmeisesti tilaukset ottaa kuitenkin vastaan tarjoilija. Melko tyylikkään näköinen ravitsemuspaikka, eivätkä hinnatkaan ole mahdottomia, pääruoat 10 eurosta ylöspäin.

Jos siis satutte Sohon kulmilla liikkumaan, niin käykääpä tarkistamassa ravitsemusliike. Tässähän on lisäksi loistava tilaisuus verrata näytön kuvaa saamaansa annokseen, vaikka saattahan se olla hieman epäkorrektia.

Lähde: www.contemporist.com (via www.engadget.com)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 arviota, keskiarvo: 4.08/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Dr. O.
  says:

  “Kuviot perustuvat hiilipohjaisiin eliöihin.”

  Muunlaisia eliöitä ei Maan päällä olekaan.

 2. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  ^^ repesin, oikeassahan olet :D

 3. Vähän tulee Microsoft Surface mieleen. Kosketusnäyttöpöytiä.

 4. Vote -1 Vote +1Dr. O.
  says:

  Aina viite hiilipohjaisiin eliöihin on muuten engadgetin lauseessa “They can also order their meals, look up neighborhood services, and select one of seven visual vibes without ever interacting with carbon-based lifeforms.”

  Eli vapaasti kääntäen “[asiakkaat] voivat tilata ateriansa, etsiä lähiseurun palveluita ja vaihdella seitsemän visuaalisen kuosin välillä vuorovaikuttamatta kertaakaan hiilipohjaisten eliöiden kanssa.”

  Kun nuo linkatut sivut lukee ja vertaa tähän kirjoitukseen, näyttää siltä, että hilavitkuttimen toimituksessa on luettu vain tuo engadgetin tiivistelmä eikä sitäkään juuri ymmärretty.

 5. Vote -1 Vote +1ads
  says:

  Ruokapöytä heitti bluescreenin!! Kuolin nälkään.

 6. Vote -1 Vote +1Professori
  says:

  Nuo tötteröt pöytien yläpuolella ovat ilmeisesti projektoreille?

Speak Your Mind

*