ILoveScetch tuo 3D-skissailun uudelle tasolle

Kolmiulotteista mallintelua ja intuitiivistä luonnostelua ei välttämättä ensimmäisen osaisi yhdistää samaan aiheeseen. Koska kuitenkin esimerkiksi teollisen muotoilijan työssä sekä luonnostelu, että kolmiulotteinen mallinnus ovat ensiarvoisen tärkeitä apuja, on ajatusten helppo siirtäminne kolmiulotteiseen muotoon ensiarvoisen tärkeää.

Toronton yliopistossa työskentelevät Seok-Hyung Bae, Ravin Balakrishnan, ja Karan Singh päättivätkin ottaa asiakseen selvittää, kuinka intuitiivinen 3D-skissailutyökalu on mahdollista kehittää nykyaikaisen kosketusnäytön ympärille. Projektin tuloksena syntynyt ohjelmisto nimeltään ILoveScetch esiteltynä oheisella videolla. Melkoisen häkellyttävää katseltavaa, pakko myöntää!


ILoveSketch from Seok-Hyung Bae on Vimeo.

Lisää tietoa ohjelmasta löytyy projektin kotisivuilta osoitteesta dgp.toronto.edu

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. Synteesi says

    (click to show comment)

  2. Neon says

    (click to show comment)

  3. alppen says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *