Dual-SIM mahdollistaa kahden SIM-kortin saman aikaisen käytön millä tahansa matkapuhelimella

Vaikka matkapuhelinten romahtaneet keskihinnat ovat aiheuttaneet sen, että entistä useampi kadun mies kantaa taskussaan yhtä aikaa useampaa matkapuhelinta, niin monet eivät välttämättä kuitenkaan halua joutua “kahden kännykän loukkoon”. Tässä varsin mielenkiintoinen innovaatio, joka lupaa sulloa kahta puhelinliittymää käyttävän henkilön molemmat SIM-kortit minkä tahansa tavallisen matkapuhelimen sisuksiin, poistaen tarpeen kahden kännykän omistukseen tai korttien vaihtoon. Tuote nimeltään “MagicSIM Dual-SIM” on ulkoisesti tavallisen SIM-kortin kokoinen sovitin, jonka asemiin on mahdolista viilata kaksi tavallisen kokoista SIM-korttia. Viilaamisen mainitsin siksi, että tuote vaatii jonkin verran tee-se-itse -meininkiä. Normaalikokoiset SIM-kortit on nimittäin itse viilattava sovittimeen istuvan kokoisiksi.

Jotta SIM-kortin vaihtaminen lennosta onnisuisi helposti, Dual-SIM luo puhelimeen oman operaattorivalikon, josta haluttu SIM-kortti voidaan aina kytkeä käyttöön lennosta. Tuotteen luvataan toimivan minkä tahansa operaattorien korttien kanssa, mutta nopeiden datayhteyksien kanssa voi kauppiaan mukaan ilmetä ongelmia.

Mikä tuote kiinnostaa, niin tämän testaaminen ei ainakaan tule kalliiksi. SIM-korttijakaja on  tilattavissa Hong Kongilaisesta Dealextreme -verkkokaupasta postikuluineen 5,50 dollarin, eli reilun 3 euron hintaan. Linkki verkkokauppaan

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. dude says

  (click to show comment)

 2. Keijo says

  (click to show comment)

 3. on muitakin kuin nokia tais joku kommentoija tehdä mokia says

  (click to show comment)

 4. Niilomaan says

  (click to show comment)

 5. Seppo says

  (click to show comment)

 6. Peki says

  (click to show comment)

 7. Peki says

  (click to show comment)

 8. jorma-petteri says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *