Dual-SIM mahdollistaa kahden SIM-kortin saman aikaisen käytön millä tahansa matkapuhelimella

Vaikka matkapuhelinten romahtaneet keskihinnat ovat aiheuttaneet sen, että entistä useampi kadun mies kantaa taskussaan yhtä aikaa useampaa matkapuhelinta, niin monet eivät välttämättä kuitenkaan halua joutua “kahden kännykän loukkoon”. Tässä varsin mielenkiintoinen innovaatio, joka lupaa sulloa kahta puhelinliittymää käyttävän henkilön molemmat SIM-kortit minkä tahansa tavallisen matkapuhelimen sisuksiin, poistaen tarpeen kahden kännykän omistukseen tai korttien vaihtoon. Tuote nimeltään “MagicSIM Dual-SIM” on ulkoisesti tavallisen SIM-kortin kokoinen sovitin, jonka asemiin on mahdolista viilata kaksi tavallisen kokoista SIM-korttia. Viilaamisen mainitsin siksi, että tuote vaatii jonkin verran tee-se-itse -meininkiä. Normaalikokoiset SIM-kortit on nimittäin itse viilattava sovittimeen istuvan kokoisiksi.

Jotta SIM-kortin vaihtaminen lennosta onnisuisi helposti, Dual-SIM luo puhelimeen oman operaattorivalikon, josta haluttu SIM-kortti voidaan aina kytkeä käyttöön lennosta. Tuotteen luvataan toimivan minkä tahansa operaattorien korttien kanssa, mutta nopeiden datayhteyksien kanssa voi kauppiaan mukaan ilmetä ongelmia.

Mikä tuote kiinnostaa, niin tämän testaaminen ei ainakaan tule kalliiksi. SIM-korttijakaja on  tilattavissa Hong Kongilaisesta Dealextreme -verkkokaupasta postikuluineen 5,50 dollarin, eli reilun 3 euron hintaan. Linkki verkkokauppaan

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (20 arviota, keskiarvo: 4.55/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Aloin lukea ja naureskelin että just tollasta olen katsellut dealextremestä. No, sieltähän tämä näköjään oli :-) En ole uskaltanut kokeilla tosin.

  Jos joku uskaltaa laittaa kännykkäänsä ja kertoo kokemuksia niin olis kiva…

  Jo vuosia sitten ainakin Ericssonin puhelimiin sai sellaisen special akun jonka avulla sai fyysisesti kaksi simmiä puhelimeen. Taisi kuitenkin olla niin että vain toinen liittymä oli kerrallaan käytössä.

 2. Vote -1 Vote +1Keijo
  says:

  Myös nokialaisiin on saanut erilaisia virityksiä, jonka avulla on voinut käyttää kahta sim-korttia samassa puhelimessa, mutta ei kuitenkaan yhtä aikaa.

  Kokemuksia odotellaan täälläkin! :)

 3. -2 Vote -1 Vote +1Joo
  says:

  Nokia tais ajaa aikoinaan läpi “lain” että kahden eri operaattorin sim-kortteja ei voi käyttää samaan aikaan samassa puhelimessa.

 4. Vote -1 Vote +1Jalpuri
  says:

  dude, sama täällä. Aloin heti miettimään että tuote vaikuttaa kumman tutulta

 5. Vote -1 Vote +1Omena
  says:

  Mitäs hyötyä on sitte kahesta SIM-kortista yhtä aikaa? ;o

 6. Vote -1 Vote +1on muitakin kuin nokia tais joku kommentoija tehdä mokia
  says:

  `Mitäs hyötyä on sitte kahesta SIM-kortista yhtä aikaa? ;o

  ` sehän selvä ,toisella wap;ata toisella puhutaan
  on myös on ollut nokialla akussa si ja jostain sai 2sim korttia käyköhän mohkulaan ,alku vappaus olis ilmasta vois huiata vanhat puhelime hyvä sama sim ajattele työ ja kotipuhelin samassa ja kun kaikki puhelut vastais
  työ ja kotipuhelut niin hyvä o NÄÄS

 7. Vote -1 Vote +1Niilomaan
  says:

  Eikös tuolta saanut myös kortin, jolle pystyit ladata sisään useamman kortin datat? Eli siis kortinlukija PC:hen, sitten luetaan softat useammasta kortista ja kopioidaan ne sille yhdelle tilavammalle. Sitä en taas muista että vaatiko tuon mainitsemani kanssa liittymän vaihdos kännykän boottausta…

 8. Vote -1 Vote +1Seppo
  says:

  “on muitakin kuin nokia tais joku kommentoija tehdä mokia”
  Tämän hienon nimimerkin omaava henkilö voisi opetella kirjoittamaan vähän selkeämmin. Ei tuosta tekstistä saa mitään selvää.

 9. Vote -1 Vote +1minä
  says:

  Ei toimi 3g verkko.

 10. Vote -1 Vote +1Tonza
  says:

  Eikös näitä ollut aikoinaan tietyille nokia malleille?

 11. Vote -1 Vote +1Peki
  says:

  Tilasin mielenkiinnosta kyseisen kapistuksen. Ei toiminut vanhassa Nokiassa, joten ostin uuden e-sarjan puhelimen. Ainakaan E51:seen ei kortti mahdu sisään vaikka kuinka yrittää ;(

 12. Vote -1 Vote +1Peki
  says:

  Viikko sitten päätin, että puhelin on jo “vanha”, joten survoin kortin ruuvimeisseliä apuna käyttäen sisään. Siellä on eikä pois saa ;) Toimii todella hyvin, ilman mitään ongelmia. Suosittelen kaikille tarvitseville.

 13. Vote -1 Vote +1jorma-petteri
  says:

  on niitä jotaki semmosia ulkomaalaisia pienempiä matkapuhelin valmistajien luureja joihin menee 2 kokonaista sim-korttia ja sitte ne voi molemmat olla yhtäaikaa käytössä.

 14. Vote -1 Vote +1Mr Bean
  says:

  Kokeilun perusteella toimii ainakin Nokia 6110 Navissa, Sonera/dna liittymillä. Myös 3G OK.

Speak Your Mind

*