10 miljoonaa historiallista Time Life uutiskuvaa saataville Googlen kuvapalveluun

Hakupalvelu Google ja aikakausilehti Time Life ovat tänään julkistaneet yhdessä toteuttamansa varsinaisen kulttuuriteon. Parivaljakko on nimittäin tuonut webbiin kaikkien saataville yhteensä noin 10 miljoonaa Life -lehden arkistoista löytyvää uutiskuvaa. Vaikuttavasta kuvamateriaalista tunnetun lehden arkistoista voi nyt siis käydä skannailemassa vaikkapa kuinka oma suurmiehemme Kekkonen on aikoinaan esiintynyt maailman silmien edessä.

Time Life lehden kuva-arkisto Googlessa

(kautta: lifehacker.com)

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. Vieras says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *