eCalc on tiedelaskin webbisivulla

Osoitteesta www.ecalc.com saa valita tavallisen tai tiedelaskimen. Itseltäni on unohtunut yliopistoajoiltani kuinka tuota tieteellistä laskinta voi hyödyntää mm. noissa sini-funktioissa. Mutta tästä on kyllä paljon iloa ainakin minulle, sillä laskimessa on erittäin monipuolinen mittayksikkömuunnos-toiminto. Hilavitkutinta kirjoittaessa saa usein vitkutella tuuma metreiksi ja mailit kilsoiksi. Tällä se onnistuu sitten jatkossa! Vielä kun olisi valuutan muunnos mukana.

Lisäksi laskin on mm. windowsin laskinta parempi siinä mielessä, että tulokset jäävät pinoon, josta niitä voi hyödyntää helposti. Mukana on myös vakioita, lukujonojen ratkaisufunktioita sekä desimaali-heksadesimaali-binaarilaskin. Nyt on sitten laskin aina siellä missä on nettikin. Tämä on hyvä.

Kommentit

  1. heikkinen sanoo

    (click to show comment)

  2. YRG sanoo

    (click to show comment)

  3. NT sanoo

    (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


neljä × = 36