Slicer on pulkka joka toimii yhtä hyvin nurmikolla kuin lumella

Tässä on loistava idea laitettu tuotantoon. Hintava tosin, mutta uskoisin että erittäin toimiva. Slicer-pulkassa on irrotettava Icer-osa pohjassa. Lämpimänä kesäpäivänä tämä asetetaan erityiseen aihioon ja lasketaan vettä päälle. Sitten pakastimeen 1-2 vuorokaudeksi. Jään ympäröimä osa voidaan nyt kiinnittää pulkan alaosaan ja pulkalla voidaan laskea vaikka nurmikkoa.

Lienee kuitenkin tarpeellista, että nurmikko tasaista ja ettei pulkan mikään osa kolahda monttuun. Varmaan ainakin Suomen koleina kesäpäivinä tällaisesta voisi olla hupia. Toisaalta mitä sanovat turhan energian kulutuksesta huolestuneet Maan asukit. No, toimiihan tämä myös talvella. Siis jos on lunta. Ja siis hieman hintava, 69,99 dollaria, mutta innovaatiot maksavat.

Lähteet: www.icesled.com, www.ohgizmo.com kautta

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. lohkaisu says

  (click to show comment)

 2. Tonny0909 says

  (click to show comment)

 3. Nauraja says

  (click to show comment)

 4. Pingviini says

  (click to show comment)

 5. wictro says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *