Lenovo DS -kannettava pyrkii korvaamaan pöytäkoneen

Hilavitkuttimessakin on käyty keskustelua siitä voiko läppäri korvata pöytäkoneen. Molemmissa on etunsa. Läppäriä on helpompi kuljettaa, se vie vähemmän sähköä ja kuitenkin siihen voidaan liittää erilliset oheislaitteet. Pöytäkone taas on helpommin laajennettavissa ja sitä voidaan päivittää uusilla osilla, joita läppäriin ei voi vaihtaa.

Lenovo DS pyrkii tekemään kannettavasta tietokoneesta pöytäkoneen veroisen itsenäisesti. Emolevyä ei tähänkään voi tietenkään päivittää ja tasoitusta haetaankin hieman erikoisilla ominaisuuksilla. Koneessa on kolme erilaista ”hiirtä”: kaksi kosketuspintaa ja ohjaintappi. Erikoisuutena on 17 tuuman näytön sivulle avautuva 10 tuuman näyttö. Näppäimistö on myös yhtä laaja kuin perinteinen näppis.

Ainakin minun läppärissäni 17 tuumainen näyttö on kyllä niin kökkö, että sillä ei paljon kuvia voi käsitellä. Mielestäni jo hyvällä näytöllä muuten heikommasta kannettavasta tehtäisiin pätevämpi. Toisaalta kun se nostaisi koneen hintaa, niin miksei sitten hankkisi erillistä suurempaa näyttöä.

Lähde: www.crunchgear.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Kommentit

 1. inva sanoo

  (click to show comment)

 2. Kelmi sanoo

  (click to show comment)

 3. narude sanoo

  (click to show comment)

 4. blenderuser sanoo

  (click to show comment)