Wunder Boner perkaa kalat vaivatta!

Vaikka  välillä tuntuukin, että melkein kaikki olisi jo hilavitkuttimien saralla nähty, niin vanha kunnon TV-shop se jaksaa välistä vielä yllättää. Tällä kertaa myyntiin on ilmestynyt kalamiehen apuväline nimeltään “Wunder Boner”, joka poistaa ruodot kalasta “kertanykäisyllä”. Aivan loistavaa!

(Kautta: boingboing.net)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.90/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Adde
  says:

  Tänhän vois tehä itekki.

 2. Vote -1 Vote +1RedBaron
  says:

  Tuohan näyttää pelkältä rosteriselta silmukalta, mutta tässähän on kaikille hilavitkuttimen lukijoille haastetta kuinka yksinkertaisesta instrumentista tehdään kolmen sähkömoottorin ja viiden ilmaisimen avulla sellainen elektroniikka hässäkkä että varmasti täyttää hilavitkuttimelle vaadittavat vähimmäis kriteerit.
  Olen heittänyt haasteen kehiin kuka lukijoista vastaa haasteeseeni? näemmekö kenties aiheesta huippusuosittuja YouTube -videoita.

 3. Vote -1 Vote +1slow
  says:

  Jo on nimi annettu :D “Ihme-Stondis” :D

 4. Vote -1 Vote +1JRA
  says:

  Näin kalamiehen silmin katsottuna ei voi kuin hämmästellä miten vähällä voimalla selkäruoto kalasta irtoaa. Voisinpa miltei väittää, että videolla nähdyt kalat eivät olleet aivan tuoreimmasta päästä. Toisaalta, eipä videolla erikseen haukea, kuhaa ja ahventa mainittukaan – niissä selkäruoto on aika tiukasti kiinni lihassa eivätkä suurempien yksilöiden ruodot jousta vaaditulla tavalla. Siika varmaan menee “whitefish” -kategoriaan ja ehkäpä tuo voisi sen kohdalla jotenkin toimiakin.

 5. Vote -1 Vote +1Eipä ei
  says:

  Wunder Boner! Mikä nimi! “My wife would like that” sanoi se yksi tyyppi :D

 6. Vote -1 Vote +1Simppa
  says:

  Niinkuin JRA jo sanoikin, ihmeen helposti lähtee selkäruoto. Videossa pyörikin sen takia teksti alalaidassa “kalan tulee olla kuollut 5h ennen perkausta”

 7. Vote -1 Vote +1kaktus
  says:

  0:26 Flurts! :D Äänitehoste…

 8. Vote -1 Vote +1Ei kalamies
  says:

  Vaikken kalamies olekkaa, niin eikös suomalaisessa kalakulttuurissa kalat tavallaan perata ja suomusteta?? Selkäranka ja ruodothan otetaan pois vaan fileerataessa? Eli nuotio-ahvenelle tai savustetulle/loimulohelle kyseinen tuote on turha???

 9. Vote -1 Vote +1JRA
  says:

  Simppa tarkkanäköisenä huomasikin tuon tekstin, jonka mukaan pitää odottaa 5h ennen kuin käsittelee kalan tuolla vempaimella. Eli “laite” on vitsi muutoinkin kuin vain nimensä osalta. :)

 10. siis ei nuo ruodot mihinkään lähe eivarmasti ole mikkään tuore kala!!

 11. Vote -1 Vote +1Jupsansaa
  says:

  Siis jos menee kalaan ja sai vaikka lohen ja on tapana paistaa se nuotiolla, niin pitää odottaa 5 tuntia siellä rannalla.
  Ei kuullosta mukavalta.

 12. Vote -1 Vote +1dude
  says:

  Ja vielä lisäksi maksimissaan 3paunaa eli pauttiarallaa 1,5kg.

 13. Vote -1 Vote +1Nega
  says:

  Viisi tuntia lämpimässä ja vielä hetki, niin lihat irtoo ilman hilavitkuttimiakin puolimädästä kalasta.

 14. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Toimisko tosiaan

 15. Joten toimii parhaiten kypsennetyn kalan ruotojen poistajana, voisi päätellä, eikä tarvitse odotella tuntikausia kalan pehmenemistä.
  Näin käsittely toimii aivan normaalisti, kuten perinteisesti on totuttu tekemäänkin???

Speak Your Mind

*