The Canine Treadmill – koiran juoksumatto

Koiran unelma voisi olla päästä lenkille aina kun haluaa. Maalla tämä usein onkin mahdollista ja koira voi mennä ja tulla miten haluaa. Ainakin jos ulkona ei ole kurakeli, jolloin sisääntulo vaatii suihkussa käymistä. Kenties kerrostaloasunnossa tällaisesta koiran juoksumatosta voi olla pientä iloa tuolle ihmisen parhaalle ystävälle.

Tästä tietenkin puuttuu ulkoa löytyvät hajut ja muutkin aistit täyttävät ulottuvuudet. Puolen hevosvoiman moottori pyörittää mattoa 0,5 – 8 km/h -nopeudella ja matto kantaa enintään 13 kg lemmikkiä. Hintaa tällä luksustuotteella on 550 dollaria. Kurkatkaapa muuten videoblogista Koiran oikeasti paras ystävä!

Lähde: www.hammacher.com (via presurfer.blogspot.com)

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 arviota, keskiarvo: 3.57/5)

Comments

 1. +1 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Enintään 13kg? Meidän kissatkin painaa 6kg!

 2. Vote -1 Vote +1Ermade
  says:

  “Koiran unelma voisi olla päästä lenkille aina kun haluaa. Maalla tämä usein onkin mahdollista ja koira voi mennä ja tulla miten haluaa. Ainakin jos ulkona ei ole kurakeli, jolloin sisääntulo vaatii suihkussa käymistä.”
  Nyt alkoi jo hymyilyttämään tämä tietämättömyys. Sanonpahan vain, ettei kannata kirjoittaa aiheesta josta ei tiedä yhtään mitään. Kaupungissa kerrostaloasunnoissa niitä koiria käytetään pitkälti yhtä paljon rodun vaatimilla lenkeillä kuin maalla kaukana kaikesta muusta asutuksesta. Kyse on täysin omistajasta, koiria kun ei kukaan vastuullinen omistaja päästä yksin menemään ulos, ei maalla eikä kaupungissa, ellei sitten koiraa pidetä aitauksessa tai juoksunarussa tms.. Mutta solloinkaan ei ole kyse koiran lenkittämisestä.

 3. Vote -1 Vote +1heikkinen
  says:

  Kyllä koira voi olla irrallaan aivan hyvin, lukuunottamatta tietenkin laissa erikseen määrättyjä rajoituksia eläinten pesintäaikoina. Ei kunnollinen koira pihasta mihinkään lähde, ja jos lähtee niin sen jälkee tietää sitten pitää sen kiinni.
  Ihme hössöttämistä tuollainen että jos koiran laskee irti niin se löytyy vartin päästä avantoon hukkuneena tai auton alle jääneenä, tai raatelee naapurin lapsia tms, tästähän se on kiinni Ernadellakin? Koiran omitajista on kiinni miten koira käyttäytyy. Yleensä normaalisti kasvatettu koira tietää asemansa ja pysyy pihassa. Joskus valitettavasti koira pääsee perheen pääksi, jolloin se tekee mitä itse haluaa, eikä tottele ketään. Normaali koira ei karkaa pihasta eikä tee tyhmyyksiä. Jos koira sattuukin saamattomasta omistajasta johtuen oppimaan karkailun ja tihutyöt, ei sitä tietenkään tule pitää irrallaan.

 4. Vote -1 Vote +1Ermade
  says:

  Puhuinkin vastuullisista omistajista ja lenkkeilystä.

 5. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Keskustelut Hilavitkutin.com-sivuston mainoksista yms. voi käydä osoitteessa http://www.hilavitkutin.com/keskustelufoorumi/

 6. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  Only in U.S.A!

 7. Vote -1 Vote +1joopa
  says:

  toi on kyl kuukauden turhake

Speak Your Mind

*