Airline Passenger Restraint Device laittaa lentokonehäiriköt aisoihin

Gillen Industries kehittelee kurissapitovälineitä mm. mielenterveyslaitoksiin sekä poliisin tarpeisiin. Uusi Airline Passenger Restraint Device -laite on erityisvahvasta nylonista sekä turvavyömateriaalista koottu kurissapitotarvike, joka on tarkoitettu erityisesti lentokoneessa käytettäväksi. Käsien kiinnitys on säädettävissä ja tuote sopii kaiken kokoisille ihmisille. Lisäksi laite on nopeasti asennettavissa.

Kiinnitysväline jättää henkilön yläosan vapaaksi liikkumaan ja ehkäisee näin tukehtumisen sekä lämpöhalvauksen mahdollisuuden. Suuret lentofirmat ovat alustavasti ilmaisseet kiinnostuksensa laitteesta.

Lähde: www.prweb.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 arviota, keskiarvo: 3.33/5)

Comments

 1. Miten häiriköt on ennen sitten pidetty kurissa?

 2. Vote -1 Vote +1otto
  says:

  Nippusiteillä

 3. Vote -1 Vote +1kaippa
  says:

  Ja jesarilla (tietenkin!)

 4. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Parin vuoden päästä jokainen matkustaja puetaan tälläiseen, että pysyyvät terroristit aisoissa. Ainakin jenkkeihin suuntautuvilla lennoilla…

 5. Itse en ole lentokoneella matkustellut, mutta onko siis häiriköt oikeasti “vangittu” niin alkeellisilla keinoilla? Luulisi, että löytyisi jonkinlaisia käsirautoja.?

 6. Vote -1 Vote +1narude
  says:

  “Itse en ole lentokoneella matkustellut, mutta onko siis häiriköt oikeasti “vangittu” niin alkeellisilla keinoilla? Luulisi, että löytyisi jonkinlaisia käsirautoja.?”

  Amerikan maalla poliisit käyttää erikoistapauksissa edelleen nippusiteitä laittaessaan piripään tai pcb:tä nauttineen henkilön “rautoihin”, syynä se että kyseinen henkilö voi riehumisellaan rikkoa käsiraudat (riittävän korkea kipukynnys tai sopivan puuduttava “lääkitys”).

 7. Vote -1 Vote +1mickoin
  says:

  suomessakin nippusiteitä käytetään esim. isoissa yleisötapahtumissa jos käsirautoja ei riitä kaikille niitä “kaipaaville”.

 8. Onnettomuustilanteessa ei kyllä voisi pukea happinaamaria ja pelastusliiviä tai poistua koneesta.

 9. Mielenkiintoista tietää, kiitos tidosta! Jotenkin kuvittelisi, että käsiraudat kestäisivät paremmin, kuin nippusiteet.

 10. Vote -1 Vote +1Juh4
  says:

  Veli on ollut vartijana useampana vuotena festareilla ja hänen kertomansa mukaan rautoja käytetään aika harvoin. Lähinnä siksi, että ne lähtevät usein kohteen mukana ja ne täytyy erikseen hakea laitokselta. Nippusiteet vaan käsiin ja jos ei yhdet pidä, niin sitten laitetaan vielä toiset.

 11. Vote -1 Vote +1monsteri
  says:

  Hahaha.. Johan on taas tarinoita jengillä. “Pcb:tä” vedellään ja revitään käsirautoja hajalle. Ensinnäkin se on pcp (fensyklidiini) ja toiseksi, ei kunnon rautoja yksikään piri- tai edes pcp-pää revi hajalle; pornokauppojen karvapehmusteiset on sitten ihan eri asia. Nippusiteet nyt vaan sattuvat olemaan helvatin hyvät tuohon(kin) käyttöön, koska ne ovat kestäviä, eikä ne paina juuri mitään. Yksi mies kantaa vyöllään helposti vaikka 20 nippusidettä, mutta 20 käsiraudat alkavat jo painamaan sen verran, että housuthan siinä tippuu.

 12. Vote -1 Vote +1Pertt1
  says:

  leikkipoliisit o spedei

 13. +1 Vote -1 Vote +1Piripää
  says:

  Kyllä minä repäsin kerran käsirauadat poikki kun jouduin oikeusmurhan kohteeksi

 14. -1 Vote -1 Vote +1Piripää
  says:

  Kyllä minä repäsin kerran käsirauadat poikki kun jouduin oikeusmurhan kohteeksi..

Speak Your Mind

*