Panasonic DMP-BD70V on Blu-ray soittimen ja VHS-videon yhdistelmä

Joko luulit, että vanha kunnon VHS-teknologia olisi tullut tiensä päätökseen? Ilmeisesti markkinoita vanhalle kunnon magneettinauhalle kuitenkin riittää, sillä esimerkiksi Panasonic on juuri esitellyt CES-messuilla varsin yllättävän yhdistelmälaitteen. Panasonic DMP-BD70V taitaa nimittäin nykyaikaisten Blu-ray levyjen toiston ohella myöskin arkistoista löytyvien VHS-kasettien pyörittämisen. Soitin pystyy jopa vanhan VHS-materiaalin skaalaukseen täyteen 1080p resoluutioon asti, HDMI-liitännän kautta.

Keväällä Yhdysvaltojen markkinoille saapuvan laitteen jälleenmyyntihinta asettuu noin 500 dollarin paikkeille.

Kautta: dvice.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 4.00/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Stekom
  says:

  Aika turhan kuuloinen keksintö, mutta kai jollain tollaselle on sitten vielä käyttöä kun kerta tuollaisia vielä julkastaan :)

 2. Vote -1 Vote +1Rami
  says:

  Oho. En olisi uskonut tuollaista näkeväni. On varmasti heinoa katsoa niitä nauhoja Full HD-tarkkuudella:)

 3. Vote -1 Vote +1gsgsd
  says:

  Mutta onko se video mennyt niille nauhoille Full HD tarkkuudella?

 4. Vote -1 Vote +1Raiz
  says:

  Eipä ole ei

 5. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Vielä kun saataisiin laite joka toistaisi vanhat kaitafilmit hdmi:n kautta teräväpiirtona. ;)

 6. -10 Vote -1 Vote +1Panasonic the hedgehog
  says:

  (click to show comment)

 7. Vote -1 Vote +1HEH
  says:

  nyt taitaa vasta olla oikea aika digitoida vhs:ät

 8. Vote -1 Vote +1zipcode
  says:

  Käyhän noiden vhs-dvd-laitteiden kauppa vieläkin, joten tämä vain lisää siihen teräväpiirto-ominaisuudet. Ei taida olla tallennusta blu-raylle tuossakaan, mutta dvd-tallennus sentään löytyy? Eipä kauheasti ole hyötyä muuntaa vhs:iä mihinkään parempaan kuin dvd:lle.

 9. Vote -1 Vote +1pässi
  says:

  Kuinkahan kauan VHS-nauhureita vielä on saatavana? En millään tahtoisi rakkaista nauhoistani luopua, enkä toisaalta nähdä siirtämisen vaivaa varsinkin, kun 95% niiden sisällöstä on sellaista, jota en milloinkaan katso, mutta tahdon silti ne arkistoida. Onko esimerkiksi noille jo mainituille kaitafilmeille myynnissä uusia toistolaitteita?

 10. Vote -1 Vote +1Cirakon
  says:

  Kyllä noita VHS -nauhoja on vielä aika paljon maailmalla. Itse olen nähnyt niitä ihan uusissa linja-autoissa sekä mm. Finnairin lentokoneissa sekä junissa. Pyörittää niin kivaa VR:n junan esittely videota :P

 11. Vote -1 Vote +1Juhiz
  says:

  On firmoja mitkä kääntävät rahaa vastaan esim. noita kaitafilmejä DVD-levyille, jos itse ei jaksa tai ole osaamista. Vasta käänsin VHS-DVD -yhdistelmällä VHS:t DVD:ksi ja sitten heitin VHS:t pois.

 12. Vote -1 Vote +1dddsa
  says:

  voiko tuolla sitten ripata blurayn VHS:lle…sellaista laitetta olen etsiskellytkin

 13. On kyllä melkoinen vekotin tämä. Taitaa mennä hankintalistalle heti kun näitä saa suomesta. Saas nähdä toteutuuko ennustukseni koskaan yhdistelmästä jossa olisi myös digiviritn mukana ja jolla pystyisi nauhoittaan vhs filmille digikuvaa.

Speak Your Mind

*