Vesiresonaattori pistää nesteen molekyylit ojennukseen – ehkä?

Onko juomasi balanssissa? Jos ei, niin avuksi voit hankkia “aidon” Buddhistimunkkien vuosisatojen ajan käyttämän vesiresonaattorin, joka pistää juoman molekyylit ojennukseen. Kullasta, kristalleista, kuparista ja magneeteista valmistettu laite lupaa resonoida nesteen kuin nesteen, oli kyseessä sitten vesi, viini, kahvi tai vaikkapa limppari. Jokainen toimitettu vesiresonaattori on kaiken lisäksi itsensä Buddha Maitreyan siunaama. Hintaa kapineella on 495 dollaria.

Kenties joku muu ymmärtää laitteen toimintaperiaatteen paremmin kuin minä?

Lähde: quantumbalancing.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 arviota, keskiarvo: 3.20/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1Mara
  says:

  No ei ole kallis. Tarpeellinenkin kaiken lisäksi. Tilaukseen ->

 2. Vote -1 Vote +1jeppe
  says:

  Heh heh, jossain mainostettiin että munkit ovat käyttäneet tätä tuhansia vuosia jotenkin epäilen että antiikin munkeilla ei ole ollut käsitystä siitä mitä molekyylit ovat. Ja tämähän on kuulemma Buddhan itsensä siunaama, mikä on aika jännää koska heppu kuoli 400 vuotta ennen kristusta.

  Kai jotkut tälläiseen huuhaaseen uskovat.

 3. Vote -1 Vote +1kopli
  says:

  Pakkohankinta.

 4. Vote -1 Vote +1Toukka
  says:

  Olen ymmärtämätön, kertokaa että mitä tarkoittaa nesteen resonointi?

 5. Vote -1 Vote +1jeppe
  says:

  Tuokka…

  Luulisin että ajatuksena on että tuossa hökötyksessä olevat magneetit saavat veden molekyylit “resonoitumaan” mitä sillä sitten saavutetaankaan (resonoiminen tarkoittaa värähtelyä, vaikka ei sitä noilla magneeteilla saavuteta). Tuollaisen voi rakentaa itse muutamalla kympillä ja toimii ihan yhtä hyvin :)

  Tuolla quantumbalancin.com sivustolla on muutakin hauskaa pseudo-tiede laitetta, surullista että ihmiset työntävät tuollaisia summia noihin.

 6. Vote -1 Vote +1zouzel
  says:

  kyllä tämä vedenpyörteistäjä vie voiton http://www.bowkonsult.fi/pyorteistetty_vesi.htm

 7. Vote -1 Vote +1kuppazki
  says:

  taitaa mikrossa resonoida paremmin

 8. Vote -1 Vote +1joopajoo
  says:

  Jepellä taas järki loistaa. BUDDHA ei ole nimi. BUDDHA tarkoittaa valaistunutta henkilöä. Ote wikipediasta:

  Sanskritin sana buddha merkitsee ”herännyttä” ja viittaa tiettyyn mielentilaan, valaistumiseen. Valaistuminen on buddhalaisen harjoituksen päämäärä.

  Historian ensimmäistä buddhaa, Buddha Shakyamunia eli Siddhartha Gautamaa kutsutaan usein lyhyesti Buddhaksi. Shakyamuni on kuitenkin kaikkien Buddhien joukossa järjestyksessä neljäs. Bhadrakalpika-sutran mukaan tämän maailmankauden (kalpan) aikana nimittäin ilmestyy tuhat buddhaa.

  Tunnetut Buddhat aikajärjestyksessä:
  1. Krakuccanda (tiib. Khorvadjig)
  2. Kanakamuni (tiib. Serthub)
  3. Mahakashyapa (tiib. Ösung Chenpo)
  4. Shakyamuni (tiib. Shakya Thubpa)
  5. Maitreya (tiib. Djampa).

 9. Vote -1 Vote +1kukko
  says:

  Jeppe, Buddha on vain nimitys valaistuneelle, tälläkin hetkellä on luultavasti satoja Buddhia, tarkoitat varmaankin kuuluisinta Buddhaa nimeltään Siddartha Gautama (tai jotain sinneppäin)

 10. Vote -1 Vote +1eara
  says:

  eikä tämä ole humpuukkia jos siihen uskoo. kaikki on kiinni asennoitumisesta. vertaa tätä kapistusta akupunktioon, jota tiede ei pysty selittämään, mutta tulokset kertovat muuta tarinaa.

 11. Kyllähän tällä aivan hyvin voi olla placebo-efekti joihinkin ihmisiin. Mutta humpuukista on silti kyse. Tyhmiltä rahat pois.

 12. Vote -1 Vote +1Jyrki
  says:

  Veden olemus muuttuu sellaisilla tavoilla, joita länsimainen tiede ei osaa todistaa. Esimerkiksi vadestä muodostuu erilaisia jääkiteitä sen mukaan millaisessa ympäristössä se jäätyy. Näin on havaittu, mutta kukaan tiedemiehistämme ei osaa ilmiötä selittää. Joten eipä siitä sitten puhutakaan.

  Enkä menisi välttämättä väittämään sitäkään, että nykyään tiedettäisiin mitä molekyylit ovat. Jotain atomeista koostuvia kai. Mutta mitäs ne atomit ovat? Ja miksi niitä on? Gravitaatiovoimat, mitä ne ovat? Miten on olemassa painovoima?

 13. Vote -1 Vote +1eara
  says:

  tuosta jääkide jutusta olen kuullut kyllä. tais tulla dokumentti jimiltä joskus kauan aikaa sitten. jääkiteistä muodostui psykedeelisiä geometrisiä kuvioita, eikä kukaan tiedä miksi.

 14. Vote -1 Vote +1juhuu
  says:

  jyrki ja aera voi lopettaa sen höpöttämisen, Tieteenkuvalehdessä oli artikkeli jossa kerrottiin mikä vaikuttaa jääkiteiden syntyyn. muistaakseni mm. paine, magneettikentät, ilmankosteus jne. Jyrki ei näköjään usko atomeihin koska ei voi nähdä niitä?

  jos et usko atomeihin jätä seuraava lukematta.

  Minusta näyttää siltä, että tuo vekotin liity mitenkään resonanssiin. vaan pikemminkin molekyylien järjestäytymiseen poolisuuden mukaan. poolisessa molekyylissä atomit eivät ole symmetrisesti molekyylissä. jokaisella atomillahan on oma heikko magneettikenttänsä joten jos atomit on epäsymmetrisesti niin on myös magneettikentälläkin ns. suunta. Eli noilla magneeteilla vissiin olisi tarkoitus saada molekyyli ns. ‘samaan suuntaan’. tai ehkä tässä tapauksessa neljään eri suuntaan.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Poolisuus tuossa heti ylhäällä oikealla on vesimolekyylin malli.

  Perus kemiaahan tuo on.

  Sitä en mene vannomaan toimiiko laite ja jos toimii niin mitä hyötyä siitä on ihmisen ruuan sulatukselle. En oo lukenu kovinkaan paljoa anatomiaa.

 15. Vote -1 Vote +1juhuu
  says:

  korjausta edelliseen katoin aikasemmin epähuomiossa että tossa on neljä magneetti hässäkkää.

 16. Vote -1 Vote +1tyyppi223
  says:

  toihan on ihan selkee toiminta periaate: Ei niin mitään vaikutusta veteen! :D

 17. Vote -1 Vote +1otto
  says:

  Jännä, että miten noilla kuparilangoilla magnettikenttää manipuloidaan, kuparihan johtaa todella surkeasti magneettikenttiä. Tämän tuotteen toiminnasta on pakko saada lisätietoa. Mitähän mineraalia nuo ‘kristallit’ ovat.

 18. Vote -1 Vote +1Pakko saada
  says:

  Mullahan siis tietysti on jo tollanen, että eipä tartte ruveta hankkimaan :)

 19. Vote -1 Vote +1turhake
  says:

  siis voi ollakkin vaikutusta veteen mutta se ei vaikuta ihmiseen. ja miten sä nyt noista kuparilangoista sait magneetteja. magneetit on ilmeisesti noi mötköt tossa kristallien sivuilla.

 20. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  ”ja miten sä nyt noista kuparilangoista sait magneetteja”… kenties elektromagneetteja…

 21. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Ja vaikka noilla magneeteilla yritettäisiinkin jotenkin kääntää vesimolekyylejä samaansuuntaan saa noissa magneeteissa olla joko a) tolkuttomasti tehoa tai b) lähellä jäätymistä olevaa vettä. Vedellä on niin heikko magneettikenttä ja vahva lämpöliike (nestettä), että tuossa laitteessa ei ole mitään järkeä. Viimeistään siinä vaiheessa kun vesi kaadetaan suuhun kaikki laitteesta saatu hyöty (paitsi Buddhan siunaus) on kadonnut.

Speak Your Mind

*

Amazon.co.uk suosituimmat DVD:t. HUOM! nyt ilmainen toimitus Suomeen kaikille yli £25 tilauksille!