Tilaa mittatilaustyönä tehty, kustomoitu Monopoli-lautapeli

monopoli_kustomoitu

Monopoli, tuo vanha kunnon riidankylväjä-lautapeli on opettanut kapitalismin alkeita jo ties kuinka monelle sukupolvelle. Kyseinen peli löytynee jo sadoista tuhansista suomalaisistakin kodeista, ja suurimmalle osalle on varmasti selvää, että kun omistaa hotellit Erottajalla ja Mannerheimintiellä, niin on pelissä jo vahvoilla.

Pelistä on myös toteutettu aikojen saatossa monenmoista lisenssiversiota. Kadunnimet ja hahmot ovat versioiden mukaan saanet nimiään vaikkapa Ankkalinnasta tai Tähtien sodan universumista. Nyt pelistä on mahdollista tilata myöskin oma, kustomoitu versio. Tilaustyönä valmistettavassa  “My Monopoly” -versiossa peli voidaan kustomoida vapaasti omasta lähipiiristä löytyvillä paikannimillä ja asemilla, mielikuvituksen jäädessä rajoiksi.

Peli on saatavissa Firebox.com -verkkokaupasta 79,95 punnan, eli noin 90 euron hintaan. Toimitusajaksi mainitaan noin 4 viikkoa.

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. says

    (click to show comment)

  2. Nimetön says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *