Suklaakuorrutteista mustekalaa

Suklaakuorrutteista mustekalaa 1
Suklaakuorrutteista mustekalaa 2

Mike tutustuu pitämässään blogissaan japanilaiseen ruokakulttuuriin. Kuivattu mustekala menee kuulemma aivan hyvin oluen kyytipoikana, mutta tämä suklaakuorrutettu varsio onkin sitten jo eri asia. Ulkomuodoltaan kenties lähinnä multaista matoa muistuttava herkku on rakenteeltaan hieman notkea. Testissä muutama hiutale sai Miken lähes yökkäämään. Kuulemma samaista tuotetta on myös valkosuklaalla ja juustokuorrutteella tarjolla. Nam!

Lähde: www.mikesblender.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (9 arviota, keskiarvo: 3.56/5)

Comments

 1. Kyllä näyttää ihan ripulilta.

 2. Vote -1 Vote +1Hiipi
  says:

  Yök, en syö!

 3. Nää on oikeesti hyviä!

 4. Nää on oikeesti hyviä! Vähän kuin Beef Jerkyä söis, suklainen kalanmaku on ihan hyvä.

 5. Vote -1 Vote +1aera
  says:

  ei näytä hyvältä, mutta ovat tosi delissios. näitä oli espanjassa. vois tulla suomeen, ellei jo ole.

 6. Vote -1 Vote +1Reppu
  says:

  no aika herkkä vatsa saa olla jos noista alkaa melkein yökkimään

 7. Vois tarjota illanistujaisissa kavereille, toimii oluen kyytipoikana varsin mukavasti. Varmaan näitä jostain voisi tilatakkin Suomeen. Vois kierrellä noita kinukkikauppoja jos sieltä löytyisi.

 8. Vote -1 Vote +1Blaa
  says:

  Kuivattua löytyy toki normi kinukki ja thai-kaupoista, hyvää on. Kuivattu kala toki parempaa, paitsi virolainen kuivattu särki joka on ruotoja ja suolaa.

 9. Vote -1 Vote +1Japanin suomalainen
  says:

  Kalmaria, ei mustekalaa.

 10. Vote -1 Vote +1...
  says:

  tuo pelkkä kuivattu MUSTEKALA ilman millään suklaalla kuorutettuna maistuu tosi pahalta. En usko että tuo suklaalla kuorutettu versio ole mitenkään makuhermoja hivelevä kokemus(imo)

 11. Vote -1 Vote +1Näsäviisas
  says:

  Kalmari on mustekala. Kalmarit ovat yksi mustekalojen nilviäislahkoista. Täällä Japanissa “ika” (kalmari) ja “tako” (mustekala) on tärkeää erottaa toisistaan.

  Kuvan naposteltava on siis “ikachoko” eli kalmarisuklaa. Löytyy myös ainakin valkosuklaalla ja vihreällä teellä maustetulla suklaalla kuorrutettuja versioita.

 12. Aivan tasan ostan heti kun itäisemme naapurin kauppoihin ilmestyy. Yksi vakiostoksia on kuivattu kalmari, aik nihkeänotkeaa ja tuhdin kalan tuoksuista pussia avatessa, mut reippaasti auki ja kulhoon, koht on rapsakkaa, kituseen ja eikus pissee perään. Kokonaista kilon painosta lahnantapasta kuivattua en enää osta, syön palan kyl jos kohteliaisuudesta eteen laitetaan.
  Älkää silti säikkykö, kuivakala,-liha,-kana on v’tn hyviä, yleensä..

Speak Your Mind

*