Light Bites – haarukat kynttilänpidikkeellä

Light Bites - haarukat kynttilänpidikkeellä

Kakkua? Kyllä kiitos. Mutta entä kun synttäreillä kynttilät palavat loppuun ja kakun pinta on steariinissa. Light Bites -haarukat tulevat tässä apuun. Kynttilät eivät nimittäin pääse palamaan loppuun, kun ne ovat haarukoiden päässä ja haarukat napataan käyttöön mahdollisimman pian, jotta kakkua riittää itselle. Piristävä yhdistelmäinnovaatio.

Lähde: www.worldwidefred.com

Mitä mieltä olette:

n

n
Kakun kanssa?
Näytä tulokset
Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 2.60/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1grsd
  says:

  hiukset syttyy tuleen. yoda tykkää tästä ei

 2. Vote -1 Vote +1era
  says:

  En ymmärrä miksi kakkua syödään yleisesti lusikalla, vaikka haarukalla syöminen on paljon helmpompaa ja mahtuu enemmän tavaraa kuin teelusikkaan. Esim Ranskassa syödään yleisesti kakku haarukalla, ei lusikalla. Lusikalla syöminen on etikettivirhe joka pitäisi kieltää.
  Rupesipas tekemään kakkua mieli, pakkohan sitä on nyt tehdä suklaa-mansikka kakku.

 3. niin no useimmiten samaa lusikkaa käytetään myös kahvi sekoittamiseen. samapa tuo :|

 4. Vote -1 Vote +1grsd
  says:

  era: ranskalaiset nyt ei vaan osaa

 5. Vote -1 Vote +1Wolverine
  says:

  Loistava keksintö, joka helpottaa ja nopeuttaa itse asiaan, eli syömiseen siirtymistä. Kun aikaisemmin tuotiin kakku pöytään, jos pöytään asti kynnyksestä selvittiin, puhallettiin kynttilät, ja sitten nypittiin kynttilät pois sekä talinen pintakuorrutus, oli jo osa vieraista ehtinyt pinjatan kimppun, ja osa pieksi naapurin koiraa. Nyt näillä uusilla innovaatioilla jokainen saa työntää kynttilänsä minkä vakan alle tykkää, sekä mutustaa kakunpalansa omaa etikettiään mukaillen.
  Syy josta johtuu suomalaisten tapa läimiä synttärikakku kahvilusikalla huiviin, johtuu siitä, että yleensä pöydän kattaja ja tiskaaja ovat yksi ja sama henkilö. Kyllä kaikki ruoka syödään meilläpäin haarukalla. Paitti soppa. Mutta sehän ei ruokaa olekaan..

  Tämä designer on ansainnut ensi talven tupperware-kutsunsa!

 6. Vote -1 Vote +1ollo
  says:

  En kyllä diabeetikolle suositellisi tätä! :D D

 7. Vote -1 Vote +1tiiti
  says:

  Niimpä. Oikeasti kakku syödään haarukalla. Kahviloissa ja ravitnoiloissa jos ottaa kakun palan niin yleensä siinä tulee haarukka mukana. Haarukalla on siistimpi ja helpompi syödä, mutta kuinka monen kotona on jälkiruokahaarukoita? Ei meillä ainakaan, joten syön jälkiruokalusikalla tai teelusikalla.. :)

 8. Vote -1 Vote +1Karvakorva
  says:

  Mutta kysymys kuuluukin, että ketä oikeasti kiinnostaa millä ihmiset kakkunsa syövät? Itselleni on ainakin aivan sama vaikka joku käyttäisi moottorisahaa kakkunsa syömiseen.

 9. Vote -1 Vote +1-Sin
  says:

  Juu siis se ja sama minkä välineen kautta se kakku sinne mahaan menee

Speak Your Mind

*