1800 LED-valolla varustettu radio-ohjattava lennokki on ufo-havaintoainesta

Seuraavan kerran kun öisellä taivaalla liitää eri värisiä valoja hohtava, epäluonnollisen hitaasti ja äänettä liikkuva kohde, saattaa kyseessä olla UFO:n sijasta Walter Colbyn suunnittelema radio-ohjattave lentokone. Walterin erityisesti yölentoon suunniteltu lentokone on varustettu jopa 1800 ysittäisellä LED-valolla, jotka pitävät huolen, että noin kahden ja puolen metrin kärkivälillä varustettu lennokki ei varmasti jää taivaalle tähyilijöiltä huomioimatta.

Mainos: Hanki kotiisi veden lämpötilan värivaloilla ilmaiseva LED-suihku – Superkauppa.fi

Kautta: dvice.com

Kommentit

 1. kuukas sanoo

  (click to show comment)

 2. erae sanoo

  (click to show comment)

 3. wreck sanoo

  (click to show comment)

 4. joopa joo sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *