Nauti suklaat kalorivapaasti LeWhif -inhalaattorin avulla

le-whif-1-thumb-200x2401

Vaikka suklaa on hyvää ja terveellistäkin (sopivina annoksina nautittuna), niin ylipainoiselle yhteiskunnallemmme tämä runsaskalorinen elintarvike on kuitenkin ongelmallinen. Pian suklaan syöntiin liittyvät tunnontuskat saattavat kuitenkin olla “menneen talven lumia”. Brittien saarivaltakunnassa ollaan nimittäin onnistuttu kehittämään täysin kaloriton tapa nauttia suklaan täyteläisestä mausta.  LeWhif -niminen innovaatio on suklaa-inhalaattori, jonka väitetään tarjoavan suklaan syömisen nautinto täysin kalorivapaassa muodossa. Tässä kuussa myyntiin tuleva, 24 pakkauksissa kaupattava suklaainhalaattor maksaa 39 euroa / pakkaus, eli yhdelle suklaasumutteelle tulee hintaa vajaat kaksi euroa.

Kadunihmisten reaktiotia impattavaan suklaaseen hypyn jälkeen.

Lisää tietoa tuotteen kotisivuilta osoitteesta lewhif.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

  1. ... says

    (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *