1934 BMW R7 on hengästyttävän upea

1934 BMW R7 on hengästyttävän upea 2

1934 BMW R7 on hengästyttävän upea 1

BMW Motorcycle Magazine kuvailee tätä R7-konseptia vuodelta 1934 yhdeksi “tärkeimmäksi, innovatiivisimmaksi ja visuaalisesti hämmästyttävimmäksi” koskaan valmistetuksi moottoripyöräksi. Ainakin oma silmä sanoo aivan samaa. Yli 70-vuotta vanha design puree edelleen. Ajokki laitettiin laatikkoon kun Toinen maailmansota alkoi. Laatikko löytyi vuonna 2005. Hieman kulahtanut ja ruostunut yksilö otettiin työn alle.

Alkuperäiset mallit ja suunnitelmat löydettiin ja rikkinäiset sekä puuttuvat osat valmistettiin lähdettä kunnioittaen. Pyörä viimeisteltiin ja kiillotettiin, ja päästettiin lopulta testiajolle. Käykää katsomassa lähteestä tarkat speksit.

Lähteet: www.bmbikes.co.uk, www.bikeexif.com

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Pete says

  (click to show comment)

 2. idiootti says

  (click to show comment)

 3. Rätkäjätkä says

  (click to show comment)

 4. E says

  (click to show comment)

 5. Wigge says

  (click to show comment)

 6. kopli says

  (click to show comment)

 7. -Sin says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *