1934 BMW R7 on hengästyttävän upea

1934 BMW R7 on hengästyttävän upea 2

1934 BMW R7 on hengästyttävän upea 1

BMW Motorcycle Magazine kuvailee tätä R7-konseptia vuodelta 1934 yhdeksi ”tärkeimmäksi, innovatiivisimmaksi ja visuaalisesti hämmästyttävimmäksi” koskaan valmistetuksi moottoripyöräksi. Ainakin oma silmä sanoo aivan samaa. Yli 70-vuotta vanha design puree edelleen. Ajokki laitettiin laatikkoon kun Toinen maailmansota alkoi. Laatikko löytyi vuonna 2005. Hieman kulahtanut ja ruostunut yksilö otettiin työn alle.

Alkuperäiset mallit ja suunnitelmat löydettiin ja rikkinäiset sekä puuttuvat osat valmistettiin lähdettä kunnioittaen. Pyörä viimeisteltiin ja kiillotettiin, ja päästettiin lopulta testiajolle. Käykää katsomassa lähteestä tarkat speksit.

Lähteet: www.bmbikes.co.uk, www.bikeexif.com

Kommentit

 1. Pete sanoo

  (click to show comment)

 2. idiootti sanoo

  (click to show comment)

 3. Rätkäjätkä sanoo

  (click to show comment)

 4. E sanoo

  (click to show comment)

 5. Wigge sanoo

  (click to show comment)

 6. kopli sanoo

  (click to show comment)

 7. -Sin sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *