Michael Jackson Auction @ Julien’s Auctions

Michael Jackson Auction @ Julien's Auctions 8

Michael Jackson aikoo kaupata melkoisen määrän tavaraa huhtikuun 22. – 25. 2009. Siis aivan pian. Ennakkotarjouksia otetaan jo vastaan ja varsinainen huutokauppa käydään 9900 Wilshiressä, The Beverly Hilton -hotellissa, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hurjan määrän tavaraa muusikko onkin kerännyt 70-luvulta lähtien. Voisi ajatella, että tällaisesta määrästä esineitä luopuminen helpottaa elämää.

Tavarat ovat näytillä web-kataloogissa osoitteessa: www.juliensauctions.com. Tässä joitain otteita. Viettäkää mukava pitkäperjantai-lomapäivä selaillen nostalgisia sivuja. Siellä on aivan kaikkea. Esimerkiksi nämä:

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Hankalaa says

  (click to show comment)

 2. jeps says

  (click to show comment)

 3. juu says

  (click to show comment)

 4. Valonvilla says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *