Michael Jackson Auction @ Julien’s Auctions

Michael Jackson Auction @ Julien's Auctions 8

Michael Jackson aikoo kaupata melkoisen määrän tavaraa huhtikuun 22. – 25. 2009. Siis aivan pian. Ennakkotarjouksia otetaan jo vastaan ja varsinainen huutokauppa käydään 9900 Wilshiressä, The Beverly Hilton -hotellissa, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hurjan määrän tavaraa muusikko onkin kerännyt 70-luvulta lähtien. Voisi ajatella, että tällaisesta määrästä esineitä luopuminen helpottaa elämää.

Tavarat ovat näytillä web-kataloogissa osoitteessa: www.juliensauctions.com. Tässä joitain otteita. Viettäkää mukava pitkäperjantai-lomapäivä selaillen nostalgisia sivuja. Siellä on aivan kaikkea. Esimerkiksi nämä:

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.25/5)

Comments

 1. Vote -1 Vote +1kuppazki
  says:

  eikös näitä vasta kaupiteltu jokuaika sitten?

 2. Vote -1 Vote +1Dave
  says:

  Maikkelilla on varakappaleet kaikesta omistamastaan.

 3. -4 Vote -1 Vote +1justjust
  says:

  Jätkän seksuaalinen suuntautuminen on _erittäin_ kyseenalainen!

 4. -2 Vote -1 Vote +1Hankalaa
  says:

  Katsoin tovi sitten jonkun dokkarin kyseisestä herrasta ja hänene alamäestään. Tavaroita on kaupiteltu sen tuhannen kerran, ja ensimmäisessä huutokaupassa las vegasissa oli vaivautuneena muhkeat 9 ihmistä. Luulisi menevän kylläkin paremmin kaupaksi, mutta ilmeisesti Jacko on vain niin pyyhkiytynyt pois ihmisten mielistä ettei kauppa käy.

 5. Vote -1 Vote +1xx flop
  says:

  olishan sitä mitä ostaa… huh huh. Kyllä sitä jonku mtv pystin huutas, jos vain tilin kate antas… tai sitte oikeata taidetta…

 6. Vote -1 Vote +1jeps
  says:

  Aika mielenkiintoista, paljon “arvotonta” ja ennen kaikkea rumaa rojua – siis huonekalut ja pihapystit melko mautonta kitchiä mutta tietenkin joukossa ihan oikeatakin antiikkia ja arvoesineitä… Tuo neljäs katalogi oli paras, videopelit ja muut viihdykkeet – melko hyväkuntoisilta näyttivät mikon pelikoneet…

 7. Vote -1 Vote +1juu
  says:

  On kyllä melkoinen määrä roinaa maikkelille kertyny. Melkoset tilukset kyllä on pitäny olla missä noita säilytelly. Noita erilaisia pelejä ja vehkeitä yli 200 sivua.

 8. Vote -1 Vote +1gege
  says:

  Eiköhän nuo pelit ja muut ole lähinnä neverlandin irtaimistoa. Ei siis möykkäelin henkilökohtaisessa käytössä olleita.

 9. Vote -1 Vote +1SOS
  says:

  Taisivat sitten päästä sopuun ja perua huutokaupan :(
  Rolss olis ollu kiva :)
  http://www.mysinchew.com/node/23174

 10. Vote -1 Vote +1Valonvilla
  says:

  Olishan se aika jännä omistaa joku Jakkon tavara. Kyläilijöillä olisi ihmeteltävää. Taitaa olla niin että aika moni noita haluaisi ostaa ihan niitten “novelty-arvon” takia, mutta kovin monella fanilla ei ole varaa noilla lähtöhinnoilla. Tsekatkaa muuten Jakkon Moonwalker peli jollain emulaattorilla..

 11. Vote -1 Vote +1qwerty
  says:

  aika paljo kamaa, tärkeämpää esineissä kai on se että ne on omistanu kyseinen heppu.

Speak Your Mind

*