Uusi Lontoolaisbaari sumuttaa asiakkaat humalaan

alcoholic_architecture_baari_lontoo

Vaikka sivistynyt ihminen ei tietenkään lähde baariin humaltumistarkoituksessa, niin koko illan jatkuneen  seurustelun lomassa nautitut juomat johtavat kuitenkin usein kepeään tunteeseen.  Äskettäin Lontoossa avattu uusi baari, nimeltään Alcoholic Architecture voi kuitenkin taata kaikille asiakkailleen humaltumisen – juomien kanssa tai ilman. Baarin ideana nimittäin on, että juomat “nautitaan” ilmassa leijuvan, ginin makuisen alkoholihöyryn muodossa. Tuloksena noin 40 minuutin hengailu kuppilassa tuottaa asiakkaalle kevyttä humalaa vastaavan tilan.

Alkoholisumua tarjoileva baari löytyy Lontoon Ganton streetiltä, ja tämä on avoinna ainoastaan 25.4. asti.  Lippuja “drinkkihengitykseen” saa lunastettua 5 punnan tuntihintaan ja ikäraja baariin on 21. Asiakkaita neuvotaan pukemaan päälleensä suojapuvut, että ilmassa leijuvan ginin tuoksu ei kyllästäisi koko ihmistä viinan tuoksulla.

Mielenkiintoinen idea. Jotenkin ginihöyryssä hengailu tuntuu silti varsin epämukavalta ajatukselta…

Lisää tietoa idean takana olevien Bompas & Parring verkkosivuilta osoitteesta jellymongers.co.uk

Kautta: metro.co.uk

Syma helikopterit ja muut hurjat radio-ohjattavat RC-lelut Superkauppa verkkokaupasta

Comments

 1. Mika says

  (click to show comment)

 2. RedBaron says

  (click to show comment)

 3. Keksijä Jarmo says

  (click to show comment)

 4. Kosmos says

  (click to show comment)

 5. narude says

  (click to show comment)

 6. Lapset Lapissa says

  (click to show comment)

 7. wictro says

  (click to show comment)

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *