SmartTrack Neo on erillinen multitouch-pad

SmartTrack Neo on erillinen multitouch-pad

MacBookissa olen kokeillut tuollaista multitouch-padia ja aika näppärästi sillä on esimerkiksi korvattu toinen hiiren nappi. Kahdella sormella kun napauttaa samaan aikaan, niin tämä vastaa hiiren oikeaa nappia. Zoomaukset ja pyöritykset on kokeiltu gps-iPhonen kartalla, ja hyvin toimi.

Kenties tämä tuote jää kuitenkin hieman irralliseksi palaseksi, sillä erillinen hiiri lienee kuitenkin käytännössä kätevämpi kuin tämä. Ja toisaalta jos tällaisella opettelee käyttämään Windowsia, niin sitten se ei onnistukaan hetimiten luontevasti tavallisella padilla. Idea on kuitenkin mielenkiintoinen. Voisivat kyllä tehdä kaikkiin läppäreihin oletuksena tällaisen padin.

Lähde: www.akihabaranews.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 arviota, keskiarvo: 3.33/5)

Comments

 1. +6 Vote -1 Vote +1Ermade
  says:

  Jos ois langaton niin ton vois upottaa nojatuoliin, ei tarviis hiirelle aina omaa pöytää

 2. +2 Vote -1 Vote +1tq
  says:

  Eikös tässä multitouchin tuomisessa kaikkiin laitteisiin ole sellainen ongelma että Applella on asian suhteen jotain patentteja eikä se salli muiden käyttää tekniikkaa ilman suuria korvauksia?

 3. +2 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Ermadella varsin loistava idea. Voisi tuollaisenaankin upottaa nojatuoliin ja tehdä jonkinlainen “johtosäilö” sinne nojatuoliin minne voi sen johdon laittaa samalla tavalla kuin vaikkapa imureissa saa virtajohdon.

 4. Vote -1 Vote +1viksu
  says:

  eri hiiren kannalla ollaan! tulee muuten liian vaikeeks käyttää.

 5. +2 Vote -1 Vote +1vieras
  says:

  Vaikka mulla näitä multitoucheja eri läppäreissä on, niin mini on ainut missä käytän sitä, kun erillisen hiiren mukana kuskaaminen ei oikein kiinnosta. Aika huonot fiilikset yleisesti esim. sormet on vähän hikiset ei noilla meinaa saada osoitinta kohdalleen millään. Samaten aina otan ne napautukset pois päältä, kun onnistun yleensä tahattomasti käynnistään useita ohjelmia.

 6. +1 Vote -1 Vote +1Jepulis
  says:

  Macbookin kosketusalustaa käyttää ihan mielellään. HP:n on hikinen…

 7. Onhan esim Asus:sen EEE PC 901:ssä multitouch-padi.

Speak Your Mind

*