GoDaddy-domain-palvelu varoittaa .tv-päätteen ottamisesta sillä Tuvalu on uppoamassa mereen

GoDaddy-domain-palvelu varoittaa .tv-päätteen ottamisesta sillä Tuvalu on uppoamassa mereen

GoDaddy-domain-palvelu varoittaa .tv-päätteen ottamisesta sillä Tuvalu on uppoamassa mereen 2

Internet on tulossa erikoiseen tilanteeseen, jossa yksi melko suosittu domain-pääte saattaa joutua veden alle. Asiasta raportoi lähteemme. GoDaddy-domain-palvelusta hankittavaa tv-päätteistä osoitetta hankkivalle varoitettiin, että Tuvalun saari saattaa jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa kadota merenpinnan tason noustessa. Toinen lähteemme tietää kuitenkin kertoa, että vaikka kyseinen saarivaltio katoaisikin kartalta, domain-nimet ovat turvassa. Tämän asian on selvittänyt USA Todayn toimittaja Kevin Maney.

Tämä laittoi minut pohtimaan kuinka domain-päätteitä kohdellaan jos vaikkapa valtiot yhdistyvät tai tehdään vallankaappaus ja kaikki nimet halutaan muuttaa uuden hallitsijan mukaisiksi. Onko lukijoillamme tietoa, joko jokin domain-päätteen isäntämaa olisi jo poistunut keskuudestamme?

Lähteet: gawker.com, blog.wreckandsalvage.com

Kommentit

 1. Tume sanoo

  (click to show comment)

 2. Taku sanoo

  (click to show comment)

 3. Reino sanoo

  (click to show comment)

 4. Satunnainen lukija sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 × = neljäkymmentä kaksi