Good v Evil -t-paita

Good v Evil -t-paita

Tässä erikoinen taistelupari. Tähtien sotaa tuntevana pistää tietysti heti silmään, että vasemmalla on lentokypärä ja oikealla kloonikypärä. Ja se pistääkin ajattelemaan, että miksi stormtroopereilla on kypärä joka paikassa. Liekö syynä se, että olisi turhan työlästä saada kaikki näyttämään samalta, klooneja kun ovat. Toisaalta nykyisillä erikoisefekteillähän tämä olisi varmasti toteutettavissa. Mutta luultavasti lopputulos olisi hieman koominen. Tiedä häntä. Vastakkainasettelu-t-paita maksaa 19,95 dollaria.

Lähde: store.glennz.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 arviota, keskiarvo: 2.88/5)

Comments

 1. +2 Vote -1 Vote +1Janne
  says:

  Kloonithan esitetään samannäköisinä ilman kypärää Attack of the Clonesissa. Vai että “tähtien sotaa tuntevana”. ;)

 2. +1 Vote -1 Vote +1Molter
  says:

  Stormtrooperit eivät käsittääkseni ole edes klooneja, koska kloonausteknologiahan unohtuu jossain ajan saatossa. Korjatkaa, jos olen väärässä.

 3. +2 Vote -1 Vote +1tco03
  says:

  Pitäähän sotilaalla olla kypärä päässään joka paikassa. Varsinkin kun galaksissa on sotatila ja kapinalliset voivat yllättää milloin tahansa. Eikös noilla stormtroopereilla ole kypärässään radiot ja HUDit sun muut :D

 4. +1 Vote -1 Vote +1Riku
  says:

  Episodeissa 1-3:een kloonit ei ole enää alkuperäisiä Jango Fett:iin pohjautuvia sotilaita vaan palkattuja nobodyjä. Vaderilla on viimeinen Jangon klooneista koostuva yksikkö, jota sanottiin Vaderin Nyrkiksi. 8)

 5. +1 Vote -1 Vote +1zanuha
  says:

  joopa. ja kaikkein parhaista sotilaista tehtiin klooneja.

 6. +1 Vote -1 Vote +1SalaHyena
  says:

  Jos kukaan Taas Tietää StarWarsista Yhtään mitään muuta kuin että yoda on vihreä, niin Tietäkää Tämä:

  Kloonien käyttö lopetettiin KlooniSodan loputtua, sillä ne vanhenivat paljon tavallista nopeammin, ja Sodassahan se ei haittaa, sielläkun kaatuu miehiä paljon.

  Mutta sitten kun Kapinalliset hyökkäsivät, he eivät olleet niin kauhean iso uhka, sillä heitä oli vain vähän, pari lentuetta X-wingejä Ja Y-wingejä, Pari (5-6) isompaa taistelualusta. Sitten kun he onnistuivat tuhoamaan Death Starin, se oli sama kuin joku vähän isomopi Sabotaasioperaatio. Olihan Imperiumilla rahaa Maksaa toinenkin, Ja Paljon enemmänkin. Ja Imperiumi Ei kaatunut siihen, että Emperor ja Darth Vader j Death star tuhottiin, vaan se jäi “eloon”. Imperiumi saatiin Coruscantista pois asta parin vuoden päästä Emperorin kuolemasta. Ja imperiumi kaatui siksi, koska kaikki vähääkään isommat pamput Ottivat itselleen mahdollisimman paljon aluksia, ja Sitten he tappelivat toisiaan vastaan ja käytännösä tuhosivat toisensa.

  Jos jollakulkla on kysyttävää, laittaa kommenttia, minä voin vastata :£ (Sai Aivoinfarktin Hilavitkuttelijoiden tietämättömyydestä.

 7. Vote -1 Vote +1hihila
  says:

  *saa aivoinfarktin kirjoitusvirheistä ja ylimääräisistä versaaleista*

 8. Vote -1 Vote +1SalaHyena
  says:

  TMitä ovat versaalit, ja nuo kapitaalit ovat vain shift-sormen herkkyyden takia sielä :

 9. Vote -1 Vote +1Niilomaan
  says:

  “miksi stormtroopereilla on kypärä joka paikassa”

  Pelkoarvo? Jollain planeetalla extended-universessa paikallinen kuvernööri käytti kouluttamattomia palkkasotilaita Stormtrooper panssarissa, jolloin yksikään asukas ei uskaltanut käydä vastaan, vaikka voittaneet olisivatkin.

  Panssaripisteitähän tuosta ei irtoa, sillä nehän kuolee jo siitä kun eewokki tiputtaa kiven päähän. Eivätkä nuo laasereiltakaan liiemmin suojaa…

 10. Vote -1 Vote +1eeetumaaa
  says:

  niilla on kypara joka paikassa koska ne aatteli elokuvaa tehdessa etta se olisi siistin nakoista.. tuskin mitaan sen syvallisempaa..

 11. +2 Vote -1 Vote +1getalife!
  says:

  Jopa kaukaisessa, kaukaisessa galaksissa, kauan, kauan sitten tiedettiin, että on parempi pitää kypärä päässä, kun ottaa se kaukainen sirpale tms. ohimoon. Kiitos.

 12. Vote -1 Vote +1ollo
  says:

  Käsittäkseni Jangolla vain sattui olemaan kypärä päässä kun hänet kloonattiin.

 13. Vote -1 Vote +1neeminen
  says:

  Eipä tainut kuitenkaan ihan noin mennä.

Speak Your Mind

*