Tuorein Ideablogissa palkittu projekti on alaston monitori

On jälleen tullut aika palkita yksi Hilavikuttimen Ideablogi-osiossa esitellyistä projekteista. Tällä kertaa parhaimmaksi ideaksi on äänestetty lukijoiden toimesta ”alaston monitori”, eli Eero Ihaksisen itselleen modaama hienon hieno monitori. Onnittelut siis voittajalle!

Voittaja saa tälläkin kertaa palkinnoksi 45 euron arvoisen lahjakortin E-Ville.hk -verkkokauppaan.

Uusia ideoita ja projekteja saa tietenkin kernaasti edelleenkin lähettää tänne toimitukseen julkaistavaksi. Parhaiten varmistut ideasi julkaisusta, liittämällä juttuun mahdollisimman hyviä kuvia, julkaisuvalmiin kuvauksen tai jopa videota tuotoksestasi. Ideat voi lähettää meille suoraan sähköpostilla osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com.

Kuten tähänkin asti, sivuilla vierailevien toimesta parhaaksi arvioidut ideat palkitaan säännöllisesti lahjakortein!

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk -verkkokauppa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kuusi − = 0