Sony PSP Go julki etuajassa, kuvat vahvistavat myös PS3 slim huhuja!

sony-psp-go

Vaikka Sonyn viralliseen pressitilaisuuteen E3-messuilla on vielä jokunen tunti aikaa, niin oleelliset tiedot tapahtumassa julkistettavasta uudesta PSP-käsikonsolista ovat jo ehtineen vuotamaan julki. Suurimpina uudistuksina käsikonsolin uudessa versiossa ohjaimet on kätketty liukukannnen alle, ja UMD-levypaikasta on kokonaan luovuttu. Kokonaisuutena uutuudesta tiedetään seuraavaa:

 • 3.8-tuuman näyttä (reso vielä hämärän peitossa)
 • 43% kevyempi, kuin PSP-3000
 • 16GB flash-muistia
 • Sisäänrakennettu Bluetooth tiedonsiirtoon, sekä kuulokkeita varten
 • Ei UMD-asemaa
 • Memory Stick Micro -muistikorttipaikka
 • Full PlayStation Network -tuki (elokuvalataukset verkon ylitse)
 • PlayStation 3  remote play -etäkäyttö (kuten aiemmissa PSP-konsoleissa)
 • PSP 3000 säilyy ainakin toistaiseksi myös markkinoilla

playstationboxarts

Mielenkiintoisena lisänä julki tulleita tietoja voidaan pitää jonkin asteisena varmistuksena  joitakin viikkoja sitten vuotaneille Playstation 3 -slim -kuville. PSP Go-konsolin uusi pakkaus muistuttaa tyyliltään nimittäin erehdyttävästi aiemmin sumeissa kuvissa nähtyä PS3 slim -pakkausta. Olisisikin siis melkoisen epätodennäköistä, että satunnainen photoshoppaaja olisi onnistunut arvaamaan Sonyn uuden graafisen tyylin näin tarkasti ennalta oikein.

Videota ja lisää kuvia konsolista hypyn jälkeen

Kautta: engadget.com

Kommentit

 1. Nimetön sanoo

  (click to show comment)

 2. Ahuu sanoo

  (click to show comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kaksi × = 6