Philips NP2500 Streamium -verkkomusiikkisoittimen laatikosta poisto

Toimitukseemme saapui äskettäin testattavaksi Philips NP2500 -verkkomusiikkisoitin. Tässä esimakua laitteen tulossa olevalle testille soittimen laatikosta poiston muodossa. Jutun kommentteihin on myös lupa laittaa laitteeseen liittyviä kysymyksiä varsinaista testausta ajatellen.

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (24 arviota, keskiarvo: 2.25/5)

Comments

 1. Ensimmäisenä tuli mieleen hinta. Toiseksi tuli mieleen että parhaat arvostelut on yleensä sellaisia missä testattua laitetta verrataan yhteen tai useampaan kilpailijaan.

 2. +1 Vote -1 Vote +1E
  says:

  En oo ikinä oikein ymmärtäny näitä unboxing-videoita, joita netti on pullollaan. Tässä sentään tuli lopussa pointti: Saada kysymyksiä laitteesta -TESTAUSTA- silmällä pitäen.

  Johon liittyen… Dave81, Testaus ja Vertailu ovat eri asioita. Tarkoitus ei liene löytää parasta mahdollista nettiradiomasiinaa, ainoastaan testata tuo Philipsin viritelmä.

  Arvostelussakaan ei välttämättä tarvitse suhteuttaa laitetta muuhuin kuin kirjoittajan omiin subjektiivisiin mielipiteisiin siitä mitä on tehty ja miten.

  Joka tapauksessa näytön resoluutio? Toistaako toi kotimaisiakin nettiradioita vai esim pelkkiä shoutcasteja vai miten se ne hakee? Kuinka automatisoitua lienee kanavahaku? Voiko lähetyksiä tallentaa?

 3. Vote -1 Vote +1Gubbe
  says:

  Minkälainen podcast-tuki?

 4. E: Pitää paikkaansa ja tiedän kyllä että ovat eri asioita. Sanon vain että kun on vertailukohde on myös helpompi tehdä johtopäätöksiä laitteesta jollaista ei ole koskaan omistanut. En usko että kovinkaan moni tässä vaiheessa omistaa verkkotoistinta tai nettiradiota. Eli tämä vertailu olisi oiva lisä. Ihan vaikka vain paperilla vertailla speksejä tms.

 5. Vote -1 Vote +1mottis
  says:

  Kiva olisi myös tietää, miten tästä nettiradiosta erikseen hyötyy? Eli onko hyödyllistä kuluttaa opiskelijarahojaan tähän vai käyttää nettiradiota kuten aiemminkin, tietokoneen avulla..

 6. Noh, nettiradioita olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen, kiinteällä paikalla, liitä siihen kunnon kajarit ja siittä lähtöö! Itselleni erittäin hyvä tuote kyseessä, tosin hankinnassa on Philipsin asteen parempi versio tuosta, on tosiin kalliimpi. Kiinnostaisi tietää mitä kaikkea tuolta valikoista voi säätää…

 7. Vote -1 Vote +1Jeremiah
  says:

  Testiä kun rupeette tekemään, niin laitteen asennus olisi kiva nähdä, onko kuinka helppoa vai hankalaa

 8. Vote -1 Vote +1Mikko
  says:

  Kaikista autoista tulee vanhoina Opeleita.

  Kaikista elektroniikkalaitteista tulee vanhoina Philipsejä….

 9. Vote -1 Vote +1Apple boy (vanha johannes)
  says:

  Olisi kiva tietää jotain yleisiä juttuja noista nettiradioista, kun ei ne (ainakaan erillisinä laitteina) ole viellä kovin suurta suosiota saaneet peruskäyttäjän kodeissa.

  Sanotaan viellä että tälläiset “juttu mainokset” ovat mielestäni todella kivoja. Näistä on mahdollisuus saada jopa tietoa. Ainakin kivempia kuin ne aiheesen liittymättömät videot tai mainos bannerit sivuilla.

 10. Kiitokset hyvistä ideoista ja pointeista tähän mennessä!

  Dave81: varsinaista vertailua ei tehdä, sillä testissä on ainaostaan yksi laite. Sen sijaan olisi tarkoitus pohdiskella vaihtoehtoja erilliselle nettisoittimelle, kuten psp tai ipod touch, joihin niin ikään saa nettiradion tai etätoiston asennnettua.

  E ja Winston: Yritetään laittaa videota käyttöliittymästä ja eri toimintojen käytöstä mukaan testiin!

 11. -2 Vote -1 Vote +1Make the MSuffer
  says:

  Osaako se pyyhkiä takapuolta?

 12. Vote -1 Vote +1heps
  says:

  Ilmeisesti tossa on wifi? Testatkaa ainakin parin eri dlna/upnp palvelimen kanssa (mediatomb, tversity…). Kiitän.

 13. +2 Vote -1 Vote +1S-252
  says:

  > En oo ikinä oikein ymmärtäny näitä unboxing-videoita

  Se on, katsos, semmoinen nörttijuttu. Oh yeah baby, unbox it! *vemputivemputivemputi*

 14. > En oo ikinä oikein ymmärtäny näitä unboxing-videoita

  Unboxaus on taidetta, ei siitä pääse mihinkään. :)

Trackbacks

 1. [...] esittelimme blogissamme Philips Streamium NP2500 verkkomusiikkisoittimen laatikosta poiston, sekä kyselimme, mitä haluaisitte kyseisestä Laitteesta tietää.  Kesäkiireiden [...]

Speak Your Mind

*