DX Skullcandy/Ionized, yhdistetty kuuloke-laskettelumaski

DX Skullcandy yhdistetty kuuloke-laskettelumaski

Vaikka onkin kesä (ainakin kalenterin mukaan), uutisoimme näistä tyylikkäistä DX Skullcandy/Ionized kuulokkeista. Skullcandy on tehnyt yhteistyötä Dragon Alliancen kanssa ja lopputulos on tässä: Maski ja kuulokkeet samassa paketissa. Jos paketti on toimiva, eikä lähteemme hinta-arvio 77-130 dollaria nouse kovin korkeaksi, saattaisi tuotteella olla varsin hyvä markkinarako. Luulisi ainakin että erilliset kuulokkeet on vaikea saada pysymään paikallaan rinteessä.

Herää kysymys mitä kaikkea muuta voisi yhdistää, kun valmistajat tekisivät yhteistyötä. Lähtökohtana monesti on luultavasti, että kun jotain yhdistää, se on rahaa pois molemmilta valmistajilta. Kenties tällainen vähemmän tuottoisa kausi saa yritykset yhdistämään voimansa.

Lähde: www.chipchick.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (10 arviota, keskiarvo: 3.40/5)

Comments

 1. +3 Vote -1 Vote +1Jussi
  says:

  Huono! Ei saa kypärää kunnolla päälle tai vaikka saisikin ei kuulisi musiikkia kunnolla. Kannattaa vaan ostaa kypärä jonka korvaläpissä ovat kuulokkeet. Minulla on semmoinen kypärä ja olen erittäin tyytyväinen.

 2. -1 Vote -1 Vote +1yeah
  says:

  Onhan noita ollu jo kauan aikaa. Von Zipper ja Skullcandy on tehny yhdes tommosia jo hetken. En kuitenkaa oo ennen nähny tommosia mis ois toi “päälakiosa”.

 3. -1 Vote -1 Vote +1Pete
  says:

  Hmm…mitenhän istuu? Kun jos laittaa pipon alle, niin varmaan tuntuu ikävältä. Jos laittaa pipon päälle, ni pitää pipon olla melko ylhäällä, että korvat olisivat paljaana (jolloin taasen korvat varmaan käyvät melko kylminä.
  Ei hjuva.

 4. +2 Vote -1 Vote +1Majestikko
  says:

  Mun mielestä ois parempi että nois ois skullcandyn lowriderit mutta se on mun mielipide.

 5. +2 Vote -1 Vote +1PPH
  says:

  En kyllä harrasta laskettelua, mutta tuo oli kyllä vähään aikaan rumin esine mitä oon nähnyt.

 6. Vote -1 Vote +1Jole
  says:

  Ihan toimivalta ratkaisulta näyttää. Itsehän olen yrittänyt laskea juurikin kyseessä olevat kuulokkeet (Icon) päässä laskea ja eivät oikein meinaa pysyä. Tämä näyttää oikein toimivalta ratkaisulta. Ja kyllä näistä kuulokkeista pipon läpi kuuluu että ei siitä huolta. Ja nuo lowriderit (tällä hetkellä käytössä) on lähes joka suhteesa huonommat kuin Iconit (vanhat kuulokkeeni). Tosin tähän tarkoitukseen olisi mahdollisesti voinut toimia paremmin.

 7. Vote -1 Vote +1Otto
  says:

  Yhdet skullcandyt omistaneena en tule toisia enää koskaan kankkimaan. Sangat katkesivat normaalissa käytössä kuulokkeiden juuresta.

 8. +1 Vote -1 Vote +1reke
  says:

  jutskien yhistäminen on ihan pätevää, varsinki ku tässä on se että pysyy paremmin päässä ku pelkät kuulokkeet. Se siinä vaan on se että kun toinen hajoo ni pitää taas molemmat hankkia. Samasta syystä ostasin varmaan erikseen kuulokkeet ja lasit ku ostan (siis aion ostaa kuhan saan rahaa:D) erikseen telkkarin, dvdsoittimen, digiboksin ja sterkat. nuo on muuten myös miusta ihan hienot

 9. Vote -1 Vote +1Kekkonen
  says:
 10. Vote -1 Vote +1gaa
  says:

  Toivottavasti tuo ei ole ainoa saatavilla oleva väri…

 11. +1 Vote -1 Vote +1Agst
  says:

  Skullcandyt ovat ihan paskoja materiaaleiltaan, kun ihan tavallisessa käytössä Skulcandy Lowriderin sangat on katkennum mulla kahesti. Kolmansia en enää osta! Se on jämtti se!

 12. Vote -1 Vote +1impro
  says:

  Kaikkein paras vaihtoehto, ainakin minun kokemuksieni mukaan, on kypärän ja tavallisten nappikuulokkeiden yhdistelmä. Kypärän korvaläpät pitävät kuulokkeet jotenkuten paikallaan kovassakin menossa ja sitten rauhallisempana hetkenä voi helposti mallata plugit takaisin oikeille kohdilleen korvaan.

  Ei ole muuten mitään mahtavampaa, kuin kruisailla alpeilla täydellisessä puuterissa aurinkoisena päivänä ja kuunnella hyvää musiikkia. Oikeasti, ei yhtään mitään.

Speak Your Mind

*