Silmälasit joihin on integroitu teline

Silmälasit joihin on integroitu teline

Lasilinssit eivät naarmuunnu oikeastaan muuten kuin hieromalla lasivillaan tai heittelemällä kivillä. Muovilinssien kanssa on toisin. Tämän olen huomannut kun hankin ensimmäiset muovilinssiset lasini. Siksi muoviset, että niihin sai option, jossa auringonvalossa ne muuttuvat aurinkolaseiksi. Erittäin näppärää! En ole vielä onnistunut rikkomaan laseja, mutta koko ajan on tunne että ne naarmuuntuvat. Kenties olen vain skeptinen.

Tässä on konsepti, jossa laseihin on integroitu teline, joka pitää ne asennossa pöydällä tai lattialla. Näin ei satu tilannetta, jossa linssipuoli hinkkaisi vaikkapa ikkunalaudan graniittia. Ja kuten kuvasta näkyy, teline kääntyy sangat oikaistaessa pokan etulinjaan, ja ei siis ole näkyvä käytössä. Hauskaa ja innovatiivista designia. Toisaalta kun astuu lasien päälle, ei teline auta. Kenties jopa pahentaa damagea.

Lähde: www.inewidea.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 arviota, keskiarvo: 3.08/5)

Comments

 1. +7 Vote -1 Vote +1ddd
  says:

  Mielestäni hyvä ja yksinkertainen keksintö. Eivät tosiaankaan linssit naarmuunnu ja eikä silmälasien ulkonäkökään kärsi.

 2. -12 Vote -1 Vote +1eräs
  says:

  (click to show comment)

 3. -9 Vote -1 Vote +1Zanuha
  says:

  (click to show comment)

 4. -1 Vote -1 Vote +1just se tyyppi
  says:

  Sopii hyvin “pullonpohja” -linssien kanssa tollaset kehykset.

 5. +2 Vote -1 Vote +1mottis
  says:

  minä tapaan aina laittaa muutenkin vähälle käytölle jäävät lasini aina koteloon kun niitä ei käytä. Ei tule naarmuja eikä kyllä hajoakaan jos päälle astuu. Toisaalta en pöydillä tapaa valssaillakaan.

  e: hmm, nyt muuten olivat pokat tuossa pöydällä, kotelosta ulkona. No, poikkeus vahvistaa säännön

 6. -8 Vote -1 Vote +1sir kasmi
  says:

  (click to show comment)

Speak Your Mind

*