Calvin Klein esittelee usb-tikku-aurinkolasit. Mautonta?

Calvin Klein esittelee usb-tikku-aurinkolasit. Mautonta?

Minusta tämä on. Varsin mautonta. Kitsiä, ei todellakaan kämppiä. Kenties faneja kuitenkin löytyy näille 199 dollarin aurinkolaseille, jotka ilmestyvät markkinoille näillä näkymin lokakuussa. Erikoisuutena on sanka, josta irtoaa 4Gt:n usb-muistitikku. Ei tätä voi kyllä ymmärtää. Siis miksi aurinkolasien sangassa täytyy olla muistitikku. Ei voi muuta sanoa kuin että nyt ampuu designeri itseään usb-haulikolla varpaaseen.

Musiikkia, kuvia ja videota aurinkolasin sangassa. Povataanko tästä nyt sitten hittiä aurinkolasien talvimarkkinoille, kun aurinko ei paista tarpeeksi, että tarvitsisi laseja. Vai onko kyseessä seuraava mission impossible -pätkä, jossa Ethan Hunt saa työmääräyksen aurinkolasien sangan usb-tikulle. Vai oliko se jo joku niistä leffoista. En tiedä. Ei tähän voi oikein enää mitään lisätä. Mitä mieltä te olette, onko tällaiselle tarvetta vai olemmeko kohdanneet varsinaisen luksus-merkki-hilavitkuttimen?

Lähde: men.style.com

Arvioi jutun mielenkiintoisuutta
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (16 arviota, keskiarvo: 2.38/5)

Comments

 1. +5 Vote -1 Vote +1miekkamies
  says:

  Mahtava kuvaus todellakin hirvittävästä turhakkeesta. Vielä kun tämän saisi upotettuna Swarovskin kristalleihin. huoh. :D

 2. Vote -1 Vote +1reke
  says:

  Muka ylläri lukea kuvausta joka on tehty tunteella :D Turha on härpäke, paitsi ehkä sitten ku videoita joita tikulle laittaa vois myös kattoo ja kuunella nuilla laseilla :) “i saw someone do a blo…. in a bus!”

 3. +3 Vote -1 Vote +1sepa
  says:

  Ei tämä nyt niin typerä ole. On täällä pöljempiäkin ollut. Jos lasit on muuten coolit niin extrahan se vaa on että kulkee tikku messissä.

 4. +2 Vote -1 Vote +1Jampero
  says:

  sepa: kuka maksaa aurinkolaseista 200 dollaria? :D

 5. +4 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Pian tulee joku höpisemään muotilasien hyvistä puolista ja miksi hyvät lasit maksaa monta sataa ja miksi 200 on HALPA….

 6. Vote -1 Vote +1jeppe
  says:

  Tästä tuli kyllä mieleen mp3 soitin aurinkolasit, (jos niitä ei ole jo keksitty) olisivat kätevät, normaalisti minua ärsyttävät mp3 soittimien pitkät johdot jotka sotkeutuvat vaatteisiin.

  mp3 laseissa ei tarvittaisi kuin ihan lyhyet johdot jotka ylettyvät korviin kummastakin sangasta ja jos napit ovat näppärästi piilotettu sangan alapuolelle että eivät pahasti pistä silmiin. Ne olisivat kätevät rannalla tai terassilla.

  Tuollainen musiikkisoitin kun on ihan mahdollista survoa aurinkolasin sankoihin eikä ole lienee edes kummoinen teknologinen saavutus.

 7. +1 Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Nopeella googlauksella löytys: http://www.nextag.com/mp3-sunglasses – siis keksitty jo ;)

 8. +1 Vote -1 Vote +1Apple boy (vanha johannes)
  says:

  Niin siis tuo hinta tulee merkistä ei muistikortista. Ei tuo kuitenkaan ole niitä kaikkein hienoimpia keksintöjä, mutta ei huonoinkaan.

 9. Vote -1 Vote +1Torguemada
  says:

  Onhan noi aika kätevät, ei sitä nyt yleensä tarvi tikkua samaan aikaa kun aurinkolaseja, tikkua kun tarvii yleensä sisällä ja aurinkolaseja ulkona. Kun vielä sais jotain halvempia ja oikeesti hyvän näkösiä aurinkolaseja USB-tikulla varustettuna.

 10. Vote -1 Vote +1Nimetön
  says:

  Nojaa kyllä taitaisin itse pitää Aurinkolasit päässä ja Muistitikun taskussa…

 11. Vote -1 Vote +1Reppu
  says:

  Aurinkolasit vahvuuksilla maksavat helposti tuon 200e. Eikä sillä hinnalla puhuta välttämättä vielä mistään varsinaisista merkkilaseista tai hienosta designista. Mutta näistä laseista en itse maksaisi kyllä penniäkään..

 12. Laitan tämän kommentin uusiksi kun sitä ei ole vieläkään palautettu Akismetista. :)

  jeppe: mp3-soitinaurinkolaseja saa 15 euroalla DX-verkkokaupasta.

  Taisi olla Jyr killä huono päivä, ehkä darrapäivä? :D Kirjoituksesta päätellen!

 13. Vote -1 Vote +1Salakala
  says:

  Kommenttini poistettiin :(

 14. +1 Vote -1 Vote +1Qwirzounexx
  says:

  reke: katoppas tämä:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5998
  Kyseiset tuotteet ovat tuolla sivustolla totaalisen *sold out*, joten, jos haluat tommoset, ni kannattaa ootella uutta erää.
  Noi usb-lasit on kyl semmmosta **skaa, et en menis ostamaa.

 15. -1 Vote -1 Vote +1Qwirzounexx
  says:

  Lisäksi tuollaiset maksavat 199 DOLLARIA, mikä tekee 140.95 EUROA, nii et siinä teidän hintakäsitykset… So, nuo ovat vissii aika laadukkaat, joten…

 16. Vote -1 Vote +1Redhat
  says:

  Eipä 200 dollaria taikka 200 euroa ole paljon aurinkolaseista, vaikka ei olisi vahvuuksia. Saahan tietysti tarjoustalosta niitä 2,5e maksavia muoviläpysköitä, mutta mitäpä paskalla kun ei ole peltoa mihin levittää.

 17. Vote -1 Vote +1Sinipiika
  says:

  Ei paha :D On sitä paljon tyhmempiäkin usb-tikkuja nähty!

Speak Your Mind

*