Nintendo DS Lite Game Selector antaa sulloa kolme peliä konsolin kuoriin kerrallaan

nintendo_ds_lite_game_selector

Oikestaan kaikki kannettavat pelikonsolit vaativat varusteeksi jonkinlaisen kuljetuspussukan. Jos ei muusta syystä, niin siksi että konsolin pelikasetit pysyisivät siististi reissussa mukana. Tämä kiinalainen Nintendo DS-konsolin lisälaite lähestyy pelikasettien kuljetusongelmaa kuitenkin hieman tuoreemmasta näkökulmasta. NDS Lite Game Selector on käsikonsolin kylkeen napsautettava sovitin, jonka avulla pelikonsolin kylkeen saa liitettyä kerrallaan jopa kolme eri peliä, joita voidaan vaihtaa yksinkertaisesti vivusta vääntämällä. Näin keskimittaiselle matkalle varmasti riittävät kolme eri peliä kulkevat mainiosti mukana ilman tarvetta erilliselle kuljetuspussille.

Hintaa tällä kiinan ihmeellä on $13,42 eli noin 10 euroa ja se on saatavilla superufo.com -verkkokaupasta.

kautta: gadgetreview.com

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 − viisi =